На всички ни е известно, че братушките винаги са уважавали

...
На всички ни е известно, че братушките винаги са уважавали
Коментари Харесай

Ванга предсказа Трета световна през 2024-а: Daily Mail

На всички ни е известно, че братушките постоянно са уважавали Ванга и даже са употребявали личността й за агитация, само че до този миг нямаше нито една западна медия или телевизия, която публично да признае уменията на нашата пророчица и да я одобри напълно съществено, колкото ние, руснаците и нашите съседи на Балканите, които имат действителни сведения за силата на качествата й и на които е помогнала нееднократно. Вчера обаче един от най-големите британски таблоидни вестници Daily Mail написа впечатляваща публикация за Ванга и предсказанията й.

Ето цялата публикация на Daily Mail:

Сляп екстрасенс, за който се допуска, че е предсказал 11 септември и пандемията от Covid-19, също направи смразяваща прогноза за Третата международна война - която още веднъж изплува, когато напрежението сред Иран и Израел ескалира.

Баба Ванга, умряла преди 27 години през 1996 година, е българска пророчица, трансформирала се в паметна фигура измежду теоретиците на конспирацията, откакто някои от нейните изказвания се оказаха злокобно правилни.

Известна като Нострадамус на Балканите, тя остави предсказания за всяка година до 5079 година, когато сподели, че светът ще свърши.

Според мистичност 2024 година ще донесе голям брой мрачни събития, в това число терористични офанзиви в Европа, биологични офанзиви и Трета международна война - и с повишаването на напрежението в Близкия изток, някои от тях наподобяват злокобно правдоподобни.

Тъй като Иран отприщи удар с ракети и безпилотни самолети против Израел в събота, предизвиквайки ответен удар против Ливан, някои са загрижени, че прогнозата може скоро да се сбъдне.

Пророчицата предизвести за настъпваща вълна от гнет и даже допусна, че неразкрита „ огромна страна “ може да се занимава с биологична война.

Тя предизвести, че развиването може да пристигна след офанзивата на Хамас, когато те нахлуха в Южен Израел и убиха 1200 души на 7 октомври 2023 година

Разполаганите от Иран дронове и ракети бяха свалени значително от самолети на Съединени американски щати и Обединеното кралство, само че с повишаването на напрежението в обществените медии се популяризират полемики за Трета международна война, до момента в който международните водачи остават в нараснала подготвеност.

Докато Западът прикани за по-спокойни глави, с цел да надделее в еврейската страна, Комисията по национална сигурност на иранския парламент Аболфазл Амуе съобщи, че Иран е подготвен да употребява оръжие, което в никакъв случай не е употребявал “, в случай че Израел отговори в допълнение.

Иранският президент Ебрахим Раиси също предизвести Израел, че ще се сблъска с „ мъчителен отговор “, в случай че предприеме „ най-малкото деяние “ в отговор на офанзивата на страната му.

Екстрасенсът, родена като Вангелия Пандева Гущерова, твърди, че има необичаен подарък от Бог, който й е оказал помощ да прозре в бъдещето, откакто е изгубила зрението си на 12-годишна възраст.

Преди това тя вярно предсказа съветската инвазия в Украйна, както и офанзивите от 11 септември в Ню Йорк.

Тя даже ужасяващо съобщи един път в изявление от 1979 година, че Русия би трябвало да господства над света и че президентът Владимир Путин би трябвало да стане „ Господар на света “.

По време на изявлението с писателя Валентин Сидоров тя сподели, че „ славата “ на Путин ще остане „ непокътната “.

Тя сподели: „ Всичко ще се размрази като лед, единствено едно ще остане непокътнато - славата на Владимир, славата на Русия. Всичко ще бъде отстранено от нея от пътя и освен ще бъде непокътнато, само че и ще стане стопанин на света.`

Твърди се, че по време на 50-годишната си кариера тя е предсказала и пандемията от ковид, Чернобилската злополука в Украйна през 1986 година и гибелта на принцеса Даяна през 1997 година

Съобщава се, че екстрасенсът е предсказал експлоадирането на Covid „ преди години “, когато е предизвестила: „ Короната ще бъде на всички места по нас “.

Съобщава се, че през 1989 година тя е споделила за офанзивите от 11 септември против Световния търговски център: " Ужас, смут! Американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в храстите и ще блика почтена кръв. "

Баба (б.р. по този начин я назовават в публикацията на Daily Mail) също вярно предсказа, че 44-ият президент на Съединени американски щати Барак Обама ще бъде първият негър, макар че сподели, че той ще бъде последният.

Тя също по този начин сподели, че 45-ият президент на Съединените щати ще бъде „ изправен пред рецесия “, която ще „ събори страната “, което може да бъде обвързвано с провокациите, пред които е изправен по време на ръководството на Тръмп, в това число щурмуването на Капитолия на щата във Вашингтон DC.

Тя погрешно предвижда, че Европа ще „ престане да съществува “ до 2017 година, мистикът сподели, че континентът ще бъде трансфорат в „ пустота, съвсем напълно лишен от човешки живот “.

Ванга е израснала във плантация, в днешна Македония, и ослепява, откакто е била завлечена в торнадо, когато е била млада, като вярващите споделят, че този чудноват случай й е дал второто зрение.

Ето правилните предсказания на Баба Ванга:

Суши и наводнения през 2022 г

Екстрасенсът предизвести, че огромните градове ще бъдат изправени пред течения заради покачващите се температури през 2022 година, което се оказа правилно.

През 2022 година имахме най-сухия юли в Англия от 1935 година насам, което накара 11 от 14-те области на Агенцията по околна среда в Англия да бъдат потопени в „ статут на суша “, като възбраните за маркучи в някои региони бяха анулирани едвам през декември.

Ужасната горещина и дребното превалявания също предизвикаха изгубването на някои от английските резервоари, като равнищата на реките бяха регистрирани на 30 % от естествените равнища.

Други страни като Италия, Франция и Португалия също се сблъскаха с рекордни суши и горски пожари.

Друго нейно знамение за 2022 година беше, че Австралия и Азия ще бъдат наранени от „ интензивни пристъпи на наводнения “.

Това още веднъж се сбъдна и Австралия разгласи национално изключително състояние през март предходната година заради наводнения.

9/11

Може би най-страшното й предсказване, Баба Ванга вярно е планувала бедствието от 11 септември.

Тя сподели, че чака " смут " за Съединени американски щати, предупреждавайки през 1989 година, че " американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманените птици ".

Добавяне: „ Вълците ще вият в храстите и ще блика почтена кръв. “

Прогнозата се сбъдва, когато четири отвлечени самолета внасят смут в Америка на 11 септември, убивайки близо 3000 души, като хората четат „ Стоманени птици “ като отпратка към самолетите.

Пандемията от Covid-19

Съобщава се, че гледачката е предсказала експлоадирането на Covid-19 през 1966 година - тя сякаш е предизвестила „ Короната ще бъде на всички места по нас “.

Жена, срещнала Баба, Нешка Стефанова Робева, на 73 година, твърди, че екстрасенсът й е споделил предсказанието, преди да почине.

Тя сподели, че „ не е осъзнавала “ какво значат думите по това време, съгласно Daily Star.

Нейната лична гибел

Баба Ванга даже предсказа вярно личната си гибел, като планува, че тя ще почине на 11 август 1996 година на 85-годишна възраст.

Това се сбъдна, когато българската екстрасенс умря от рак на гърдата, а погребението й събра доста хора.

Цунамито в Деня на кутията през 2004 г

Също по този начин необятно се оповестява, че мистикът вярно е планувал опустошителното цунами в Боксинг деня през 2004 година

Бедствието донесе разрушения в Индонезия, Шри Ланка, Индия, Тайланд и други страни, като умъртви повече от 230 000 души.

Твърди се, че Баба Ванга е споделила: " Огромна вълна ще покрие огромен бряг, затрупан с хора и градове, и всичко ще изчезне под водата. Всичко ще се стопи, тъкмо като лед. "

Катастрофата на Курск през 2000 г

Предполага се, че пророчицата е предсказала злополуката на подводницата Курск през 2000 година - една от най-сериозните морски произшествия на Русия.

Подводницата потъва 12 месеца откакто Ванга твърди, че Курск ще бъде „ затрупан с вода “ и „ целият свят ще плаче за него “.

Той се срина вследствие на детонация на борда, довела до 118 смъртни случая - всички бяха мъртви, когато водолазите най-сетне дойдоха осем дни по-късно и Курск беше на 350 фута надолу.

Убийството на Индира Ганди

Индира Ганди беше третият министър-председател на Индия, който служи от 1966 до 1977 година и по-късно още веднъж през 1980 година, преди да бъде убита през 1984 година

През 1969 година Баба твърди, че " Роклята ще я унищожи. Виждам оранжево-жълта рокля в дима и огъня. "

На 31 октомври 1984 година Ганди е убита от двама от телохранителите си - по това време тя носеше сари в цвят шафран.

Възходът на Обама и Тръмп

Въпреки че това предсказване не прозвуча изцяло правилно, някои елементи от него станаха действителност.

Тя разкри, че 44-ият президент на Съединени американски щати Барак Обама ще бъде първият негър президент, само че сподели, че той ще бъде последният, което не се сбъдна.

Противопоставяйки се на последната си точка, тя също предвижда, че 45-ият президент на Съединените щати ще бъде „ изправен пред рецесия “, която ще „ събори страната “.

Това може да е обвързвано с провокациите, с които се сблъска по време на ръководството на Тръмп, в това число щурмуването на Капитолия в щата Вашингтон.

Тя предсказа и заболяване на Тръмп, което се сбъдна, когато той хвана Covid-19 през октомври 2020 година

Други прогнози

Има цялостен набор от пророчества, които се допуска, че Баба Ванга е направила по време на 50-годишната си кариера, в това число Чернобилската злополука в Украйна през 1986 година и гибелта на принцеса Даяна през 1997 година

Има обаче и предсказания, които гледачката е направила, които не са се сбъднали - тя предсказа завършек на естествените раждания през 2023 година, изместване на орбитата на Земята и пагубни слънчеви стихии - към този момент те към момента не са се сбъднали.

Тя също по този начин погрешно предвижда, че Европа ще „ престане да съществува “ до 2017 година, защото мистикът сподели, че континентът ще бъде трансфорат в „ пустота, съвсем напълно лишен от човешки живот “.

Вярващите обаче показаха, че Англия в действителност е гласувала за овакантяване на Европейския съюз на 23 юни същата година.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР