На всеки в България може да му бъде отнето всичко.

...
На всеки в България може да му бъде отнето всичко.
Коментари Харесай

Овчаров: Има поръчка срещу мен, България стана ”страна на осемте джуджета

На всеки в България може да му бъде отнето всичко. България към този момент не е единствено ресторант ”Осемте джуджета ”, тя към този момент става страната на осемте джуджета.
Това сподели някогашният енергиен и стопански министър в кабинета на Сергей Станишев в ефира на bTV., оповестиха от прокуратурата.
Присъдата е по обвиняването, че не е упражнил задоволително надзор върху тогавашния шеф на " Мини Бобов дол " Пламен Стефанов , в резултат на което посредством контракт за наем изключителните права за рандеман на въглища на " Мини Бобов дол " били трансферирани на свързаната с енергийния необут Христо Ковачки компания " Ораново ". Според прокуратурата от това са настъпили вреди за 24 млн. лева за страната. Признатите от съда вреди от дейностите на Овчаров обаче са изчислени на 16 млн. лева
Той
" Аз не одобрявам тезата на прокуратурата, че единствено тя има право и то по време на правосъдно произвеждане. Всяка теза от отбраната на обвинения се квалифицира като защитна теза.
Докато съдът не се произнесе дефинитивно, както прокуратурата може да твърди нещо си, по този начин и аз мога да пазя своите позиции. От 100 голословни обвинявания доказателства няма да се получат.
Първо прокуратурата взима функционалността на представител от последна инстанция. Не е правилно, че аз не съм упражнил надзор върху някой си и съм трансферирал права. Аз съм наказан за това, че като министър не съм упражнил надзор над едно сдружение и не съм събрал наемите. Обвинителният акт е тезата на прокуратурата.
Присъдата е неуместна и безусловно поръчкова . Държавата упражнява своите функционалности като притежател на капитала на акционерни сдружения и играе ролята на общо заседание. Тя има функционалности като приема годишният доклад, и е приела устав,че всички министри са притежатели на капитал, само че нямаме право на надзор, нито пък на ръководство. Този наем, който ми се присъжда като виновност е заплатен и събран ", сподели още Овчаров.
" Съдията Пламен Евгениев от самото начало е претендент за началник на Специализираната апелативна прокуратура . Моя юрист на всяко дело му желае оставката, тя несъмнено не се подава. Знаете по какъв начин и от кого зависят назначенията - з
Той се спря и на тематиката за митингите, както и вътрешната битка в Българска социалистическа партия.
" Очевидно е, че митингът няма политически облик. Задкулисието или Октоподът е решил, че борбата за Българска социалистическа партия е основна. Първата борба бе по времето на Виденов, второто бе по времето на Станишев, третата е в този момент.
Ако завоюват Кирил Добрев и Гергов Бойко Борисов може да спи умерено. Тези, които са предложили Добрев, са поръчали мен - това са Бойко Борисов, Делян Пеевски . Не са ли ясни компаниите на Добрев, облагите, които печели, изясни обстановката Овчаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР