На всеки трети българин не му стигат парите, а през

...
На всеки трети българин не му стигат парите, а през
Коментари Харесай

На всеки втори българин през януари не му стигат парите

На всеки трети българин не му стигат парите, а през януари на всеки втори. Месец януари постоянно е белязан от стесняване на разноските, изяснява икономистът Румен Гълъбинов и отбелязва, че това е особено както за обособените жители, по този начин и за цялата стопанска система и то важи за първото тримесечие за годината.

"Хората могат на първо място, в случай че са взели някакви бързи заеми преди Нова година и преди Коледа, да се опитат във допустимо по-кратък период да ги върнат, тъй че да не им се натрупат високи лихви. Другото, което е, при започване на годината да си провеждат фамилното счетоводство по подобен метод, че да си усъвършенстват разноските, които са свързани с ток, парно, тъй че да не им тежат изключително. Могат да разсрочат някои неща. Тези, които се занимават с дребен и междинен бизнес да си приготвят данъчните заявления и в случай че е допустимо да ги подадат по-рано, тъй че да употребяват отстъпката от Национална агенция за приходите за облекчение на данъчните си разноски ", споделя Гълъбинов, осведоми БНР.

Икономистът поучава още при започване на годината да си прегледаме осигурителните проекти и вноски: "За хората, родени след 1-и януари 1960 година, е добре да си потърсят извлечение от самостоятелния си пенсионен проект, с цел да видят какво става там с натрупването им по партидата. Всички да си ревизират дали имат импортирани осигуровки за здраве, тъй че да няма неприятно сюрпризирани ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР