На всеки се случва да предаде някого, но за тези

...
На всеки се случва да предаде някого, но за тези
Коментари Харесай

5-те зодии, които са големите предатели на зодиака

На всеки се случва да съобщи някого, само че за тези зодии, измяната е в естествения ход на нещата. Не е прелестно да бъдеш предаден от човек, на който разчиташ и се отдаваш изцяло. За това вижте кои са огромните предатели и изградете добре защитната си стена против тях. Няма да съжалявате.
Телец
Телецът е спокойна персона, която обезпечава спокойна любовна среда на половинката си. Проблемът при него идва, когато се заприказва за гласност. Би измислил хиляди оправдания, с които да оправдае отсъствието си на последното празненство. Не желае да признава истината за връзките си обществено, с което непосредствено афишира, че няма никакви съществени планове към половинката си.
Лъв
Започвате да се срещате с Лъва и да фантазирате за съвършените ви любовни връзки. Винаги основава положително усещане и има умеенето да омайва представителите на противоположния пол. Проблемът е, че не си пада по сериозните връзки. Дори да споделя, че е подготвен за съществени връзки, просто желае полови завършения понякога. Подгответе се за непрекъснати изневери.
Скорпион
Винаги е подготвен да каже тъкмо, това което желаете да чуете. Дори да е друго от същинското му мнение, ще го спомене единствено, с цел да успокои половинката си. След като завърши разногласието, продължава с проектите си, без даже да се замисля от следствията. С времето стартирате да осъзнавате, че всичко, което споделя, е неистина.
Водолей
Ако Водолеят реши да ви съобщи, ще бъдете забъркани в огромни неприятности. Изключително отмъстителни представители, които добре познават слабите ви страни и знаят къде да нападат. Биха създали и невъзможното да ви разделят с околните и приятелите ви, тъй че да останете самотни и безсилни.
Риби
Големи мечтатели, които биха ви принудили да инвестирате в бъдещето им напълно незабелязано. Когато очаквате техните триумфи и вашата финансова облага, ви излиза наяве, че сте били предадени. Оставате с разрушено сърце и празна банкова сметка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР