На всеки от нас му се е случвало да има

...
На всеки от нас му се е случвало да има
Коментари Харесай

НИКОЙ не е предполагал, че чаят от банан може да ни помогне за това

На всеки от нас му се е случвало да има проблеми със съня. Трудното заспиване освен ни кара да се усещаме неспокойни, само че и въздейства извънредно доста на здравословното ни положение. Ако човек спи по-малко от 6 часа в денонощие, това може да се отрази на нервната му система.

Има най-разнообразни способи, посредством които можем да предотвратим проблемите със съня, само че един от тях, който в действителност работи, е чаят от банан.
Какви чудеса прави чаят от банан?
Това е един от най-лесните за подготвяне чайове. Няколко са съставките, които да употребявате при изработката на топлата напитка. Вероятно ги имате вкъщи и даже няма да се постанова да тичате до магазина, с цел да си ги набавите. А крайният резултат на банановия чай е приказен – благоуханен и прелестен за консумация.
Как да нарежем вътрешността на банана, преди да сме премахнали обелката му? Този магически трик впечатли всички! (ВИДЕО)
Иска ли ви се да изненадате мъниците вкъщи с един несравним трик? Можете да ги оставите без мирис, като им покажете по какъв начин бананът под об...

Знаете ли, че корите на бананите изобилстват от магнезий и калий? Именно магнезият съумява да предотврати нарушаванията, които са свързани с неприятния сън и способства за отпущането на мускулите. Този минерал е чудесно средство за релаксация.

Важно е обаче, когато си приготвяте плодовия чай, да употребявате органични банани, които са лишени от пестициди и други нездравословни съставки. Това е целесъобразно, тъй като при изработката на самия чай се употребяват и корите на плода.

Ето и какви съставки са нужни:
• 1 банан;
Винаги варете по един БАНАН, преди да заспите. Няма да повярвате какво ще се случва всякога!
През последното десетилетие от ден на ден хора страдат от бодърствуване. Причините за това може да са редица. Обикновено решаваме да се възполз...

• Вода;

• Канела.
Начин на подготвяне:
Най-напред измийте усърдно банана с вода, а по-късно премахнете двата му края. Оставете го да се вари за близо 10 минути. Когато мине това време, пресипете водата в чаша. Можете да добавите и щипка канела за още по-наситен и прелестен мирис.

Чаят е добре да се употребява час преди сън. Действието му изрично ще ви се понрави. Докато се усетите и ще сте заспали. На идващия ден няма да я има умората, болката в мускулите, напрежението и всички тези признаци, които са налице, когато човек не се е наспал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР