На всеки му се е случвало у дома да пристигнат

...
На всеки му се е случвало у дома да пристигнат
Коментари Харесай

Най-лесният и вкусен десерт, сервиран в чашки

На всеки му се е случвало вкъщи да дойдат неканени посетители. Не споделяме, че не е приятна изненада, само че постоянно това затруднява домакините, от позиция на храната, която да сервират на трапезата.
Винаги е добра концепция да имате на разположение няколко бързи предписания, които да сготвите в такива моменти или когато ви се похапва нещо сладичко и държите да е сътворено от вашите две ръце.
Днес в магазина се оферират всевъзможни вкусотии, само че по-хубаво от домашната храна не съществува. Освен това гостите някак доста повече ценят старанието, в сравнение с самия усет.
Днес ще ви зарадваме с рецепта за един необикновен десерт в чаша, който можете да сътворите безусловно за няколко минути.
Направата му е като детска игра и не е нужно да сте топ кулинарии. Единствено е належащо да прибягате до близкия магазин за няколко съществени продукта.
Ето какво да си набавите:
• Буркан течен шоколад Нутела
• 1 кутия крема сирене Филаделфия
• Пресни ягоди
• 1 пакет маслени бисквитки
• 50 грама масло
 Рецепта за апетитен ябълков сладкиш с карамел Рецепта за апетитен ябълков сладкиш с карамел
Вместо да роптаем, че още веднъж сме в локдаун, дано стоплим атмосферата в дома си и се насладим дружно със фамилията на този великолепен...
Това е всичко, което ще ви е нужно, с цел да сътворите и сглобите феноменално вкусния десерт.
Най-напред вземете равни количества крема сирене и течен шоколад. Самите вие би трябвало да прецените какво количество да употребявате, съгласно порциите, които задачите да поднесете.

Разбийте ги добре, тъй че да се получи еднороден крем.
В чашки натрошете бисквитки, които авансово сте смесили с масло, тъй че да се получи една прелестно хрупкава основа.
 Четири елементарни десерта, които да си приготвите, когато ви се хапва нещо сладко Четири елементарни десерта, които да си приготвите, когато ви се хапва нещо сладко
Кой не обича десертите? Те идеални за една мързелива вечер у дома или кафе с приятелки. От торти през пайове, десертите са най-хубавото р...
Допълнете чашата с готовия към този момент крем.
Най-отгоре подредете няколко късчета ягоди.
Това в действителност е неповторим десерт, който ще остави гостите ви без мирис, до момента в който го похапват. Пригответе си няколко запаси, тъй като сигурно ще бъдат поискани.

Винаги бъдете на равнище и демонстрирайте качества на отлична стопанка. Не забравяйте да подслаждате живота си с лесни и необикновено вкусни десерти, сътворени за нула време!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР