На всеки му се е случвало да попада на нежелани,

...
На всеки му се е случвало да попада на нежелани,
Коментари Харесай

Google Chrome ще блокира нежеланите реклами

На всеки му се е случвало да попада на нежелани, даже дразнещи реклами, до момента в който сърфира в интернет. Е, явно времето на натрапчивите реклами е към своя край, само че това се отнася до потребителите, които употребяват търсачката на Гугъл.

 Смартфоните издават местоположението ни, даже да сме им забранили
Смартфоните издават местоположението ни, даже да сме им забранили

Как се случва това

Тази вест идва осем месеца, откакто компанията заяви, че възнамерява автоматизирано да блокира реклами, които не дават отговор на стандарта за положителни реклами (BAS).

По информация на CNN, от четвъртък, 22 февруари, Гугъл Chrome ще стартира да блокира реклами, които завладяват браузъра, изскачащите реклами, автоматизирано започващите видеоклипове, както и рекламите, които заемат долната част на екрана и не могат да бъдат пропуснати.

 Снимка 341100

Това обаче не значи, че всички реклами ще бъдат блокирани, а единствено тези, които се считат за натрапчиви. А те са били избрани от изследване, извършено измежду 40 000 души.

 YouTube с промени в политиката за рекламиране
Новият метод за печелене от YouTube

При какви условия ще става рекламирането

Ако даден уебсайт има доста натрапчиви реклами и пренебрегва известията, които получава от Гугъл в продължение на един месец, то браузърът автоматизирано ще стартира да блокира тези реклами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР