На всеки мъж се случва поне веднъж в живота -

...
На всеки мъж се случва поне веднъж в живота -
Коментари Харесай

Случва се: желание за секс има, ерекция - не!

На всеки мъж се случва най-малко един път в живота - предпочитание за секс има, само че ерекция - няма! Върху мощния пол пада тежестта на това да се " показва " ослепително по време на секс и неналичието на главния мъжки съставен елемент може да скапе настроението даже на най-големите играчи, написа Sexwell. Любопитен факт е, че доста дами одобряват, че виновността е у тях, което даже утежнява обстановката. Ето и вероятните аргументи за тази неловка обстановка:

Ако е единствено един път...

Случва се! Мъжете - и те са хора, а от време на време тялото като че ли има собствен разум и не всичко е под наш надзор. Вълнение, повечко напитки в бара... може да бъде всичко! Винаги можете да опитате още веднъж по-късно или на идващия ден, като в това време ѝ докарате няколко оргазма посредством орален секс.

Ако сте нова двойка...

Възможно е да я харесвате прекалено много и мъничко да се притеснявате. В това няма нищо неприятно, дори в противен случай! Толкова сте обладан от нейното създание, че самото ѝ наличие изземва всички останали ваши функционалности. Това е обич и тя е доста по-силна даже от желанието за секс! Дайте си време и бъдете спокойни - нищо неприятно не се е случило!

Ако се случва постоянно и с разнообразни сътрудници...

При по-младите мъже проблемите с ерекцията нормално вървят ръка за ръка с психическа обсада и терзание. Една изгубена ерекция нормално удостоверява най-големите паники на мъжа и го кара да се тормози още повече идващия път. Това е затворен кръг, който би трябвало да бъде разрушен. Разбираемо е, че доста от мъжете, които страдат от този проблем не го разискват намерено, най-малкото със своите половинки. Те просто се надяват нещата да станат по-добри от самосебе си, или заобикалят секса като цяло.

Освен хроничното терзание, еректилната дисфункция може да бъде породена и от други фактори:

- Физически проблеми (със сърцето или диабет);
- Депресия;
- Алкохол, цигари и опиати, които свиват кръвоносните съдове и въздействат на здравето;
- Психологическа контузия

При някои мъже даже единствено презервативът може да е причина да изгубят ерекцията си, заради разнообразни психически асоциации с него.

Опитайте да се отпуснете и двамата – в релаксираща конюнктура или с сетивен масаж. Ако казусът е по-сериозен, да вземем за пример меланхолия, е добре да се консултирате с експерт. За всеки различен случай, постоянно можете да опитате и козметични артикули за приемане на ерекция, като да вземем за пример възбуждащ спрей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР