На всеки фен на футбола му е ясно, че Златан

...
На всеки фен на футбола му е ясно, че Златан
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович срещу FIFA

На всеки почитател на футбола му е ясно, че Златан Ибрахимович не е от свенливите играчи и когато има мнение по даден въпрос, го показва. Без значение кой какво ще си намерения.
 Златан Ибрахимович, носенето на маски и по какъв начин футболистът прикани да не се мерим с него
Когато не си просто футболист, а същинско провидение

Защо Златан Ибрахимович не желае да провокираме вируса

Тези дни обаче Златан реши да влезе в словесна борба с EA Sports - компанията, която създава футболния симулатор FIFA. В профила си в Twitter шведът попита кой е дал позволение на канадската компания да употребява както името, по този начин и лицето му.

Предположението на Златан Ибрахимович е, че може би FIFPro (организация, която съставлява професионалните футболисти от цялостен свят) са им дали такива пълномощия. Да де, единствено дето Златан не е част от тази организация... или най-малко не знае, че е.

За футболиста едно е несъмнено - че не е давал позволение на който и да било да печели пари на негов тил през всички тези години. " Време е да проверяваме ", приключва поста си Златан.

Гарет Бейл е видял туита на сътрудника си и в отговор е попитал какво тъкмо е FIFPro. И всичко това ни се коства много необичайно, тъй като Ибрахимович е част от игрите на канадската компания от 2002 година насам и до този миг не е подхванал нищо. Бейл пък даже e бил на корицата на няколко от изданията на играта.

Somebody is making profit on my name and face without any agreement all these years.
Time to investigate
— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official)
Мениджърът на Златан Ибрахимович, Мино Райола пък наля в допълнение масло в огъня, като пред Telegraph сподели, че към 300 футболисти имат желанието да подхващат правни ограничения против потреблението на имената и лицата им от EA Sports.

. Interesting... what is?
— Gareth Bale (@GarethBale11)
Става мътна и кървава, тъй като в случай че в действителност има някакви неуредици ще се водят каузи за милиони. В изказване за Forbes от EA Sports споделят, че обстановката би трябвало да се обясни сред FIFPro и играчите и техните представители.

" От FIFPro ни споделиха, че това е техен проблем и ще се оправят с него. Ние пък чакаме изказване по тематиката в най-скоро време. "

Според FourFourTwo, EA Sports се снабдява с лицензи за футболистите по няколко разнообразни метода. Единият е да сключат договорка с цялото състезание и по този метод да си обезпечат имената и лицата на всички футболисти, които играят в него. Такъв е казусът с Висшата лига.
 FIFA 21, Дейвид Бекъм и милионите, които ще получи от играта
Най-лесните милиони, които Дейвид Бекъм ще получи

Ето на това му се споделя добра договорка

Другият вид е да подписват с обособени тимове. Такъв е казусът с Милан, където се състезава и Ибрахимович сега. Така наречените митове като Дейвид Бекъм да вземем за пример, пък са плод на самостоятелни покупко-продажби и сделки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР