На всеки един лекар ще му бъдат доставени ваксините там,

...
На всеки един лекар ще му бъдат доставени ваксините там,
Коментари Харесай

Личните лекари доволни от новия ред за ваксините

На всеки един доктор ще му бъдат доставени имунизациите там, където му е комфортно, а не там, където му е котел о. Това са упованията на ръководителя на Сдружението на персоналните лекари Георги Миндов, който разяснява в студиото на Българска национална телевизия оповестената през вчерашния ден нова организация на имунизационния развой.

По думите на Миндов преди този момент не е имало никаква организация за персоналните лек ари, които били изтикани в ъгъла, унижавани и мачкани.

на служебния здравен министър слага акцент върху нас, с която да се върне имунизационният проект към своята изначалност , изясни Миндов.

Припомняме, че след оповестеното от министър Стойчо Кацаров , неговият, че решенията за смяна в проекта ще доведат от закъснение на темпа на имунизация и носят риск за постигането на групов имунитет.
 Зелените коридори за ваксини остават Обновена
Зелените коридори за ваксини остават

НОЩ няма да има

Той добави, че в заповедта на министъра липсвала единствено думичката " единствено от понеделник до четвъртък ". Един имунизиран над 60 години тежи повече, в сравнение с 50 души имунизирани под 40-годишна възраст , уточни Миндов.

Лекарите също ще декларират къде им е комфортно да получават имунизациите. Днес е срокът, в който пунктовете ще бъдат оповестени на страницата на РЗИ-тата . Досега персоналните лекари не са изхвърляли ваксини. Джипитата не поучават смесванията на другите ваксини.

Той прикани хората да се запишат при персоналните си лекари и да се имунизират, с цел да може животът ни да се възстановява. За да се облекчи здравната система и да се понижи непрекъснатият стрес, в случай че ние имунизираме предпочитано повече от възрастните хора, всичко това ще остане в предишното, безапелационен бе Миндов.
 Лекари се редят за ваксини като за банани по времето на соца
Лекари се редят за ваксини като за банани по времето на соца

Георги Миндов: Всеки ден при нас коства човешки животи

Ние желаеме всички и по всевъзможен метод да окажат поддръжка и да се спре вътрешната битка сред персоналните лекари - би трябвало да бъдем обединени, да се хванем за ръце и проблемите при имунизирането да спрат. Нека хората да бъдат спокойни, че на всички места, където отидат, ще могат да се имунизират , увери Георги Миндов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР