На всеки един човек му се е случвало да прави

...
На всеки един човек му се е случвало да прави
Коментари Харесай

Подаръци според зодиите: Овен, Телец, Близнаци, Рак

На всеки един човек му се е случвало да прави дарове. Когато имаме мотив започваме да се чудим кое е уместно за дадения човек. Понякога не познаваме индивида и не можем да решим, а различен път го познаваме талкова добре, че няма нещо, което да не сме му подарявали. Ако се чудите какъв подарък да извършите на някого, зодията му също може да ви помогне. Вижте какви дарове да изберете за някои от зодиите.
Овен
Представителите на зодия Овен обичат да са център на внимание и да се открояват от всички. Подаръка за тях би трябвало да е ексцентричен, с цел да им направи усещане. Рождените си дни нормално честват шумно и непредвидимо като не оставят гостите си да скучаят. Подаръци от рода на всичко по 1 лев никога няма да ги разчувстван, по този начин,че помислете за вероятно украшение или нещо приготвено тъкмо за тях. Обичат да знаят, че са единствените, които имат нещо. Гледайте да е скъпичко и добре опаковано. Те ще го оценят.
Телец
Телците обичат всевъзможни първокласни и скъпи дарове. Ако им подарявате украшение не забравяйте да оставите цената „ без да желаете “ и гледайте да е висока. Съобразете се с външния си тип откакто ще присъствате на първокласно празненство с задоволително подбрана храна и питиета с усет. Бихте могли да ги впечатлите с бутилка първокласно вино или шампанско, стенен часовник или златна химикалка, движимост,от която ще останат извънредно сюрпризирани.
Близнаци
За Близнаците е значимо да ги уважите. Дори да не напишете разказ в тяхна чест те отново ще са щастливи. Харесват спонтанните дарове. А рождените си дни вършат непринудено и в последния миг, тъй че не очаквайте кой знае каква вечеря. Обичат всякакви джунджурийки, билети за кино или спектакъл и нещо направено от вас самите също би ги зарадвало.
Рак
Раците обичат уюта на дома и за това подобаващ подарък за тях могат да бъдат топли пуловери, пантофи, красиво одеяло. Изключително доста ценят и антикварните предмети като древен свещник и лампа, които наложително бъдат поднесени по отговарящ метод. Привърженици са на пътуванията, тъй че билети за някое красиво място и разходка там ще ги зарадва доста. Ако нямате опция на надалеч го направете някъде на близо. Всяко странствуване би ги трогнало.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР