На всеки два дни се появява по още един човек,

...
На всеки два дни се появява по още един човек,
Коментари Харесай

По един нов милионер на всеки два дни в България

На всеки два дни се появява по още един човек, който може да се похвали, че има над 1 млн. лева на депозит в банка. През второто тримесечие на годината банковите влогове на жители с над 1 млн. лева в тях нарастват с 45 броя и в края на юни доближават 987 броя, демонстрират данните на Българска народна банка.

В края на предходната година след раздаването на коледните бонуси милионерските депозити доближиха рекордните 1029 броя, написа „ Труд “. През първото тримесечие част от парите бяха изхарчени и броят, както и общата сума на средствата в милионерските депозити в края на март понижа. Но през второто тримесечие на годината, в изискванията на здравна и икономическа рецесия, най-богатите хора в страната са икономисали обилни средства.

Общата сума на средствата в милионерските депозити нараства с 8%, или със 188 млн. лева за три месеца, а в границите на година растежът е с 12,3%, или с 277 млн. лева Кризата ограничи разноските на хората, вследствие на което през второто тримесечие се усилват всички депозити с над 2500 лева в тях, само че при най-големите влогове на жители с по над 1 млн. лева растежът е максимален.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР