На всеки човек се случва от време на време да

...
На всеки човек се случва от време на време да
Коментари Харесай

Какво означава, ако те досърби нещо

На всеки човек се случва понякога да го досърби някъде. Това нормално се дължи на дразнител по кожата, вследствие на което се изпращат импулси до мозъка, които ни карат да стартираме да се почесваме.

Обичайно е да се почесваме при кожни неспокойствие, заради захапване от инсекти (комари, бълхи, мухи и т.н.) или даже когато ни е прекомерно горещо или пък студено. Но също по този начин можем да се почешем и единствено тъй като сме си наумили, че даден сектор от тялото ни сърби. И точно поради тази причина съществуват и доста суеверия, свързани с почесването. Ето какво гласят те.

Сърби ви челото

Да стартираме от горе надолу. В случай че ви досърби челото, не си мислете безусловно, че ви е споходила някоя гениална мисъл. Да, допустимо е, само че също по този начин е допустимо да получите и предложение за брак, стига да имате към този момент непрекъснат сътрудник. При липса на подобен този сърбеж може да значи просто, че някой ще ви предложения на среща. Това може би е отлично, нали?

Сърбят ви веждите

Ако ви досърбят веждите, това значи, че ще изпитате позор от някоя своя постъпка или просто от казана не на място неприятна дума.

Сърби ви носът

Чували сме, че в случай че ни досърби носът, това е предвещание за кахъри. Но не всеки път е по този начин. Че ни чакат неприятности, е единствено когато носът ни досърби от вътрешната си част. Когато стартираме да го почесваме извън, е тъкмо противоположното, скоро ще ни споходи благополучие.

Сърбят ви краката

Когато ви досърбят краката, това значи, че ви следва странствуване. Или пък най-сетне сте се решили да се захванете с някаква спортна активност, в която краката ще имат ефективно присъединяване. В последна сметка и двата разновидността са за положително.

Сърби ви ръката

 Ако те сърби ръката

Доста по-различно стоят събитията, ако ви досърби ръката. Ако ви досърби дясната ръка, това е знак, че би трябвало да очаквате посетители, без значение дали са мечтани или не. Ако обаче ви досърби дясната ръка, това може да значи, че можете както да получавате нещо, по този начин и да се наложи да се разделите с нещо.

Сърби ви езикът

На пръв взор може да ви се стори необичайно, само че ни се случва да ни досърби и езикът. Не започваме да се плезим и да го разчесваме с пръсти, само че вършим това благодарение на зъбите си. Макар и скучен, сходен сърбеж, също е за " хубаво ", тъй като значи, че някой скоро ще ви зарадва с подарък.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР