На временните контролно-пропускателни пунктове на входовете на Монтана ще бъдат

...
На временните контролно-пропускателни пунктове на входовете на Монтана ще бъдат
Коментари Харесай

Поставят химически тоалетни на КПП-тата около Монтана

На краткотрайните контролно-пропускателни пунктове на входовете на Монтана ще бъдат сложени химически тоалетни, заяви кметът на града Златко Живков.

На шест места непрекъснато полицията провежда пропускателния режим на моторните транспортни средства, според ограниченията, наложени поради ковид у нас.
„ Всички образователни заведения, детски градини, ясли ще бъдат затворени до 13-и април. Най- евентуално тази конюнктура ще продължи, до края на изключителното състояние. Затяга се контролът по повод събиране на хората на разнообразни места. Затяга се контролът във връзка с карантината и на инспекциите, които се вършат на разнообразни места. Най- евентуално се стяга още малко контролът на контролно-пропускателните пунктове. Има молба да сложим химически тоалетни или да бъдат разширени тези КПП-та, които се намират на територията на регионалния град за работа в идващия интервал, най-малко в границите на идващите две седмици изрично. За това бяхме помолени, по опция, да осигурим това нещо “, добави Живков
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР