На връх празника на виното и любовта Евгения Калканджиева и

...
На връх празника на виното и любовта Евгения Калканджиева и
Коментари Харесай

Жени Калканджиева и Тачо искат второ дете, двамата по-влюбени от всякога

На връх празника на виното и любовта Евгения Калканджиева и брачният партньор и Стефан Манов-Тачо гостуват в кулинарното предаване по Code Fashion TV „ Вечеряй с Петя Раева”. Тримата се насочат на едно винено странствуване до Мелник, където гостуват на обичайния тридневен Празник на виното.

Там се срещат със притежателите на изисканата винарска маза „ Златен Рожен” Теодор и Маруся Осиковски. След като пробват от най-хубавите виновност в региона, загряват с хоро и локални кулинарни изкушения, се насочат към Винарска маза „ Златен Рожен”, ситуирана в с. Капатово, община Петрич, на 20 километра от гр. Сандански и на 19 километра от с. Рожен. В атрактивната маза гостите се срещат с създаваните бутикови червени и бели виновност. Винарска маза „ Златен Рожен” се намира наоколо до границата с Гърция и съставлява съвременен архитектурен комплекс дружно с хотелска част.



Гостуването под надпис „ Вино, лов, любов”, естествено, минава през кухнята, където известния със своя усет към готвенето Тачо се разполага като началник и дирижира приготовлението на меню, в което основната роля е поверена на еленски бут. Компанията се потапя в достоверната атмосфера, а на масата участват обичайни български блюда като шопска салата, кисело зеле с червен пипер, туршия и домашни мезета и, несъмнено, превъзходна сира, създадена в самата маза.

Петя Раева, Жени, Тачо и техните домакини споделят страстите на празника и тематиките неизбежно се въртят към фамилията и любовта. Жени не пропуща да подкачи Тачо, като акцентира, че дамата за един мъж наложително би трябвало да извършва голям брой функции. Тачо, правилен на себе си, не стопира да се майтапи, а Жени дава отговор като споделя, че ще го заколи с ножа, само че минути по-късно разкрива, че двамата желаят да имат още едно дете – момиче. Разнежен от желанието на брачната половинка си, Тачо подготвя цветя от салфетка за всички дами. Жени се отпуска в фантазии и споделя, че
един ден като стане баба, ще бъде шестата по хубост баба в света.

Има ли Тачо държанка, почнали ли са двамата с Жени да работят за второ дете и какъв брой е значимо да бъде правилен брачна половинка на жена си? Гледайте в следващия епизод на „ Вечерай с Петя Раева” на връх празника на виното и любовта – 14-ти февруари, тъкмо в 21.00 часа единствено по Code Fashion TV.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР