На вниманието на ДАНС – насред вихрещата се на 1000

...
На вниманието на ДАНС – насред вихрещата се на 1000
Коментари Харесай

На вниманието на ДАНС: Рубладжийка с връзки в Русия се гласи за шефка на ГД ГВА, коя е Анелия Маринова?

На вниманието на ДАНС – посред вихрещата се на 1000 км от България война на Русия против Украйна неуместно предопределение по върховете на страната може да изпълни администрацията с сътрудници на Москва посредством инсталирането на рубладжия за основен шеф на Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ (ГД ГВА), сигнализира извънредно пред Narod.bg осведомител от ротационното държавно управление.

Драмата стартира с новината, че в стола на заменения преди 2 дни началник на Групово дело ГВА Христо Щерионов се готви да седне оперативният управител на частната самолетна компания Fly2Sky Анелия Маринова, която се оказа рубладжийка на хранилка в Москва.

Повод за такова умозаключение, съгласно информатора ни, дава инспекция на собствеността в частната самолетна компания – шеф на фирмата-собственик „ Флай2скай ” ООД е гръцкият предприемач Матеос Гобена, който държи 51% в сдружението посредством компанията си „ АЛГ Аеро България ” ЕООД.

Реклама

И тук стартира най-интересното – останалите 49% от дялове са на компанията „ Аеровиста ” ЕООД на Анжелика Лабазановна Лахиялова, жител на Руската федерация, притежаваща статут на непрекъснато пребиваващ в Република България.

Анжелика Лахиялова пък е брачна половинка на дубайския предприемач от съветски генезис Апанди Лахиялов, който е съучастник на различен рубладжия – предприемача от Дубай с грузински корени Джумбер Якобадзе. Тяхното сдружението е снабдител на услуги за лизинг, търговия и ръководство на самолети със седалище в Дубай.

С оглед на интернационалните наказания против Русия и заплахата от изпиране на съветски капитали дали е обикновено Анелия Маринова да бъде назначена на високия пост основен шеф на Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “, в чийто пълномощия, апропо, е да постанова административни санкции или насилствени административни ограничения, приключва, стопира, лишава или лимитира правата, произлизащи от издадените лицензи, позволения, разрешителни, свидетелства, удостоверения и утвърждения в областта на гражданското въздухоплаване, пита риторично падалият сигнала държавен източник.

Очаквайте продължение с нови разкрития за Анелия Маринова и нейните напъни да се изкачи на високия пост под шапката на

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР