На видеото, направено от камера на домофон, се вижда как

...
На видеото, направено от камера на домофон, се вижда как
Коментари Харесай

Потрес! Ето Как Се Краде Чисто Нова Tesla За Броени Секунди! Хит Видео

На видеото, направено от камера на домофон, се вижда по какъв начин единият апаш влиза през отворената врата в двора. На врата му виси електрическо устройсто с две жици. Престъпникът се доближава до къщата, протяга едната си ръка към нея, а другата към колата и магията се случва. За по-малко от 30 секнуди, Tesla-та, която коства 90 хиляди паунда, светва в символ, че е отключена, оповестява dnes.bg.

Втората фигура се появява зад колата и незабавно влиза в нея, пали я и напуща двора. Съучастникът му прибира жизиците умерено и се връща на улицата, където се качва в първокласното возило. Двамата отпрашват надолу по улицата.

Собственикът на автомобила признава, че е шокиран какъв брой бързо се е сбогувал с колата си. Всъщност, сега на кражбата, тя се намирала в двора на брат му, чиято Tesla била в сервиза по това време.

Да откраднеш кола с новата безключова система, става известно, не е толкоз мъчно. Едниственото, което ти би трябвало, е устройство, което да усили сигнала от ключа, който би трябвало да е покрай автомобила. Няколко хиляди коли са отпътувнали към моргите на черно, до момента в който притежателите им добродушно са спели, а ключа за возилото е бил до спалнята им.

Някои коли се предават след минути на измамата. На други са им потребности единствено 10 секунди преди да бъдат отключени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР