На видео бе заснета ситуация, в която руски войник показа

...
На видео бе заснета ситуация, в която руски войник показа
Коментари Харесай

Руски войник показа неприличен жест на дрон. Защо? ВИДЕО

На видео бе снимана обстановка, в която съветски боец сподели междинен пръст на дрон, който унищожава войсковата му група.

Клипът демонстрира шестима съветски военни, които стоят до бронирана техника. Един от тях вижда дрона и му демонстрира обидния жест.

Видеото продължава с фрагменти от стартирането на бомба, а по-късно са показани и резултатите – разрушена военна техника.

Няма информация къде е снимано видеото.



Припомняме, че в Донецка и Луганска област боевете не престават, а съветската войска напредва. На този декор Украйна съумя да си върне огромна част от териториите, завладени в първите дни на нашествието след 24 февруари.

Силите на страната употребяват ловко дронове, с цел да насочват силите си в сполучливи набези. А турските “Байрактар”, се трансфораха в основно оръжие за отбиване на силите на Кремъл в ранните дни на войната.

Припомняме, че съгласно Украйна съветските загуби в жива мощ към този момент са близо 30 000 души. Което би било цели 20% от силите, с които бе стартирана нашествието. От съветска страна няма удостоверение за тази цифра, а данните за загубите на Русия от задгранични източници демонстрират надалеч по-малко жертви.

Преди седмица се появи информация, че Руските въздушнодесантни елементи са претърпели тежки загуби, което удостоверява данните за част от загубите на Путин.

Според данните, публикувани от Украйна, е унищожена цели 60% от техниката на Русия, която бе ангажирана при започване на “специалната военна операция”, както Москва продължава да назовава дейностите си против Киев.

Междувременно се появиха фрагменти, на които се вижда и една от гордостите на военнотехническия комплекс на Русия. Бронираните машини " Терминатор " бяха снимани в акция някъде на територията на Украйна.

Машините може да нападат цели на близо 4 благи и имат противотанкове ракети от последно потомство.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР