На виадукта при 51-ви километър се ремонтира платното за Варна

...
На виадукта при 51-ви километър се ремонтира платното за Варна
Коментари Харесай

Кошмар По Пътищата На България!

На виадукта при 51-ви километър се ремонтира платното за Варна и там трафикът минава в двете посоки в платното за София. За повишение сигурността и облекчение на придвижването през днешния ден ще има две ленти за София и една за Варна.

Заради ремонтните действия е лимитирано придвижването на тежкотоварните камиони над 12 тона. Превозните средства се отклоняват при 30-ти км от пътен възел " Витинска река " по път I-1 София - Ботевград и път II-17 Околовръстен път на Ботевград, след което се връщат назад на Автомагистрала " Хемус " при 47-ми км при пътен възел " Ботевград " и назад.

Строително-монтажни работи се правят и на две мостови уреди на Автомагистрала " Хемус " на територията на област Шумен. Движението в сектор от 853 метра - от жп надлеза при км 364+744 до надлеза при км 365+597, се реализира в двете посоки в платното за Шумен.

На Автомагистрала " Тракия " заради ремонт на оборудванията при 17-ти и 18-ти километър в посока Бургас придвижването се реализира в двете посоки в платното за София. За облекчение на пътуващите през днешния ден ще има две ленти за София и една лента за Бургас. Шофьорите да се движат с нараснало внимание в сектора сред Ихтиман и тунел " Траянови врата " от км 45 до км 53, където е въведено ограничаване на скоростта до 90 км/ч в двете платна за придвижване заради неравности на пътната настилка и осъществяване на ремонтни действия.

В сектора Чирпан - Стара Загора от км 168 до км 208 от през днешния ден се вкарва ограничаване на скоростта до 90 км/ч заради неравности на пътното платно. Ремонтни действия се правят и на моста над р. Елшишка при 89-ти км на Автомагистрала " Тракия ". Движението се реализира в двете посоки в платното за Пловдив.

За облекчение на пътуването през Владая - по път I-1 (Е-79), от 10 ч. до 20 ч. ще има две ленти за прибиращите се към София. По този метод идващите в столицата водачи ще могат да пътуват по-удобно и безвредно. Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е Автомагистрала " Люлин ".

Движението на тежкотоварни коли с тегло над 12 тона ще бъде лимитирано по автомагистралите от 14 до 20 ч.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР