На Великобритания й трябва срок поне до декември 2020 г.,

...
На Великобритания й трябва срок поне до декември 2020 г.,
Коментари Харесай

Лондон призна, че му трябва поне година за ново споразумение с ЕС

На Англия й би трябвало период най-малко до " декември 2020 година ", с цел да изготви ново предложение за ирландската граница, което е неразделна част от съглашение с Европейски Съюз за Брекзит, съобщи английският министър, отговарящ за излизането на страната от Европейски Съюз - Стивън Баркли, представен от медиите на Острова. Той беше безапелационен, че Лондон би трябвало да разполага с най-малко една година, с цел да може да разработи нова политика по въпроса.

В същото време Европейска комисия разгласи, че е получила документи от Англия, в които държавното управление на Борис Джонсън е описало идеи за съглашение за овакантяване на Европейски Съюз на 31 октомври. Според представител на Европейска комисия те ще обезпечат базата за " механически полемики ". От " Даунинг стрийт " 10 обаче разясниха, че не са предоставени съответни оферти, а точки за разискване. 

Англия би трябвало да направи сериозни предложения за Брекзит до края на септември, или Европейски Съюз няма да ги преглежда, предизвести финландският министър председател Анти Рине след среща с френския държавен глава Еманюел Макрон в Париж. Финландия сега е ротационен ръководител на Европейски Съюз.  " Ако Англия желае да разисква други възможности на съществуващото съглашение за овакантяване, те би трябвало да бъдат препоръчани до края на месеца ", съобщи Рине, представен от финландската телевизия Yle. Според Рине времето за реализиране на съглашение за Брекзит тече бързо и ще бъде прекомерно късно евролидерите да завършват съглашение на Европейския съвет, плануван за 17 и 18 октомври. На този апел Баркли отговори, че " ще внесем публични писмени решения, когато сме подготвени, а не съгласно неестествен краен период ". Англия се готви да напусне Европейски Съюз на 31 октомври със или без договорка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР