На Велика Събота всенародният любимец Веселин Маринов прекара първите часове

...
На Велика Събота всенародният любимец Веселин Маринов прекара първите часове
Коментари Харесай

Веселин Маринов планува 50 концерта до края на годината

На Велика Събота всенародният любим Веселин Маринов прекара първите часове от един от най-важните дни в християнската традиция дружно със феновете и феновете си.

В телевизионно изявление, изпълнителят съобщи: " Това е доста ярък празник - след най-тъжния ден, идва най-светлия, когато Господ се възкресява и ние се уповаваме на него. Аз се обръщам към него когато имам нещо доста значимо и когато ми следва стъпка, която ще промени живота ми. "

Веселин Маринов показа, че обичаната му великденска традиция са козунаците. Днес празникът продължава да е на респект в фамилията му, най-много с помощта на брачната половинка му Веселина. Всяка година тя боядисва 100 яйца и ги раздава на другари и на фамилията.

По-време на пандемията, Веселин Маринов нямаше опция да прави концерти, само че в този момент си е сложил амбициозната задача да направи над 50 концерта до края на годината. Този път ще изненада феновете си с нещо ново.

" От 98-а година аз пътувам единствено и само с балет... ", споделя Маринов. " Но в никакъв случай до момента не съм бил с оркестър. Най-важното е, че този оркестър пристигна и музикантите не са какви да е. ", добави още той.

За празника той пожела здраве за себе си и за околните си. " Пожелавам само здраве и всички да бъдат на онази празнична софра, на която най-вече желаят да бъдат. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР