На вече регистрирания сайт на партията "Няма такава държава" бяха

...
На вече регистрирания сайт на партията "Няма такава държава" бяха
Коментари Харесай

Няма такава държава представи екипа си по области и общини

На към този момент записания уебсайт на партията "Няма такава страна " бяха оповестени имената и координатите на представителите на групировката в обособените области и общини. Активно се набират и членове на новата партия. Кандидатите би трябвало да изпратят автобиография. Единствените безапелационни условия за участие са българско поданство и пълноправие.

Засега централата на "Няма такава страна " не е оповестила адрес в столицата. В същото време е почнала работа с хора освен в регионални центрове, само че и по-малки обитаеми места. Повечето имена не са на известни хора, само че вършат усещане и имената на хора с дълготраен политически опит.

В Пазарджик партията се съставлява от сегашния общински консултант и претендент за идващия Общински съвет Руди Синапов. През 2015-а той влезе в локалния парламент от групата на Реформаторския блок, а на 27 октомври се явява като претендент за консултант от коалиция "БСП за България ".

В Хасково за "Няма такава страна " ще работи Денислав Димитров, който бе кандидат-депутат от "Движение 21 " на Татяна Дончева.

В Смолян координатор е Асен Кехайов, който беше участник в "Шоуто на Слави ", когато се правеха кастинги за политици.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР