На вече регистрирания сайт на партията "Няма такава държава" бяха публикувани имената

На вече регистрирания сайт на партията "Няма такава държава" бяха публикувани имената ...

Няма такава държава представи екипа си по области и общини.На вече регистрирания сайт на партията "Няма такава държава" бяха публикувани имената и координатите на представителите на формацията в отделните области и общини. Активно се набират и членове на новата партия. Кандидатите трябва да изпратят автобиография. Единствените категорични условия за членство са българско гражданство и пълнолетие.

Засега централата на "Няма такава държава" не е обявила адрес в столицата. В същото време е започнала работа с хора не само в областни центрове, но и по-малки населени места. Повечето имена не са на популярни хора, но правят впечатление и имената на хора с дългогодишен политически опит.

В Пазарджик партията се представлява от настоящия общински съветник и кандидат за следващия Общински съвет Руди Синапов. През 2015-а той влезе в местния парламент от групата на Реформаторския блок, а на 27 октомври се явява като кандидат за съветник от коалиция "БСП за България".

В Хасково за "Няма такава държава" ще работи Денислав Димитров, който бе кандидат-депутат от "Движение 21" на Татяна Дончева.

В Смолян координатор е Асен Кехайов, който беше участник в "Шоуто на Слави", когато се правеха кастинги за политици.

 

Източник: banker.bg