На вече изминалите награди на MTV - VMAs, Джиджи и

...
На вече изминалите награди на MTV - VMAs, Джиджи и
Коментари Харесай

Джиджи Хадид, Тайлър Камерън и той ли е новото гадже на модела

На към този момент миналите награди на MTV - VMAs, Джиджи и Бела Хадид събраха погледите на всички и с тоалетите си. Защото сестрите са доста секси, знаят го и го демонстрират.

Този път обаче нито изборът им на облекла, нито изявите им на премиите се оказаха забавни за медиите. По-интересно се оказа с кого Джиджи Хадид е прекарала остатъка от вечерта.

Както знаем, любовта ѝ със Зейн се оказа невъзможна - след няколко събирания двамата не са дружно. Според E! News, по-голямата от сестрите Хадид е намерила новата си обич в лицето на 26-годишния модел Тайлър Камерън.

Двамата са засичани на няколко пъти дружно, като включително включваме и вечерта след премиите на MTV. Според източници на уеб страницата, Джиджи и Тайлър са били в компанията на Бела, Холзи, Кейли Куоко и Ансел Елгорт.

Все още няма публично удостоверение дали Джиджи Хадид и Тайлър Камерън са двойка, само че се твърди, че в последно време прекарват доста време дружно. Затова и считаме, че е въпрос на време връзката им да стане публична. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР