На вчерашното редовно заседание премиерът Бойко Борисов продължи с патоса

...
На вчерашното редовно заседание премиерът Бойко Борисов продължи с патоса
Коментари Харесай

Танева тушира даже и Борисов

На вчерашното постоянно съвещание министър председателят Бойко Борисов продължи с патоса от последното издание на " Панорама " (5 юни) – по какъв начин в случай че не беше той, Всевишният министър-председател, медиаторите още щяха да ни изпиват кръвчицата с газа! За присъединяване на Европейската комисия, несъмнено, ни думичка – в случай че не беше то обаче, Борисов щеше да се хвали през кривия макарон. Друг е обаче въпросът – по какъв начин в този момент Него щели да го рисуват по комиксите (препратка към Христо Комарницки и в. " Сега ", чийто притежател е Сашо Дончев).
Всъщност, господин Борисов, Вие и цялото държавно управление сте такава подигравка, че излизате отвън всевъзможни рисунки. По света има доста корупция и доста далавери, обаче министър да споделя не къде да е, а на конференция, " да се придържаме, че няма такива измами " – е това си е " Гинес " отвред! Откровено казано мислех, че мъчно някой ще бие Данаил Кирилов в това държавно управление, обаче Танева напряко го размаза – като сумист боксьор лека категория! Пред такова слово не остава друго, с изключение на да немееш!
Покрай цялата работа се сетих за подсъзнанието. Не за друго, ами тъй като като я кажеш тази дума и се сещаш за синонима ѝ (който може да се сети, че към този момент не знам) – неумишлено! Според Фройд, несъзнателното е склад за инстинктивни стремежи, потребности и психологични дейности. А неумишлено значи и несъзнателно. В необятен аспект тези наречия значат деяние, което вършиш, казано по борисовски, от душа – без да се прикриваш, тъй като имаш желанието и потребността да го вършиш.
Танева и тя взе да се изяснява за подтекста, единствено че записът на изявлението ѝ е с много подтекст. По-малко беше подтекстът на Борисов в " Панорама ", обаче и там задоволително – за тази част от изгодата на страната! Като ги навържем двете, и основните думи стават " страна " плюс " измами ".
За край – през днешния ден, 9 юни, в двете най-гледни частни малките екрани Томислав Дончев и Десислава Танева споделиха две доста разнообразни неща за инспекциите на измами в земеделието. Според Дончев, министърът не ревизира. Според Танева, " в никакъв случай не съм се хвалила с тези инспекции ". Ама нали не можеше да ревизира, дори не можеше да подрежда да се ревизира, господин Дончев? Или отново сме на равнище това подсъзнание, както сме и под естествения стандарт на живот – доста, доста от от дълго време?!

Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР