На възхитителната възраст от 98 г. комедийната актриса и звезда

...
На възхитителната възраст от 98 г. комедийната актриса и звезда
Коментари Харесай

На 98 г. Бети Уайт поддържа форма с водка и пържени картофи

На възхитителната възраст от 98 година комедийната актриса и звезда Бети Уайт обича да се майтапи, че поддържа младостта си с водка с мартини, макар че не я бива изключително в пиенето и рядко протяга ръка към чашката, оповестява Контактмюзик, представен от dariknews.bg.

Живата легенда на комедията се е изолирала вкъщи по време на пандемията от COVID-19, което не ѝ пречи да пуска смешки, потвърждавайки, че от време на време се глези с водка с мартини, хот-дог и пържени картофи.

" Бети обича да се майтапи, че поддържа младостта си с водка ", споделя неназован източник от обкръжението на 98-годишната звезда, представен от " Клоузър уикли ".

Бети Уайт също така счита, че световната здравна рецесия дава опция на хората да поспрат досегашното си забързано всекидневие и да премислят живота си.

" Посланието на Бети е да забавим темпото и да се радваме на това, което имаме: семейство, другари, домашни любимци. Тя счита, че пандемията е съществено нещо, не сме преживявали и по-лошо. Според нея това е методът, по който Майката Природа ни споделя да не бързаме толкоз ", добавя източникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР