На вас ще ви се наложи да планирате доста внимателно

...
На вас ще ви се наложи да планирате доста внимателно
Коментари Харесай

Ето какъв талисман трябва да има всяка зодия тази година, за да се предпази от уроки и безпаричие

На вас ще ви се наложи да планирате много деликатно всяка една крачка За никого не е загадка, че съгласно китайския календар на 15 февруари настава Годината на жълтото куче.

На вас ще ви се наложи да планирате доста деликатно всяка една крачка

От особена значимост е да знаете, че два цвята ще ви донесат злощастие, в случай че си позволите да ги употребявате в Годината на жълтото куче. Става въпрос за синьото и аленото, и всичките им нюанси.

Астролозите заострят вниманието, че до момента в който се намираме под закрилата на Годината на жълтото суче, е изцяло неразрешено носенето на талисмани с гореспоменатите два цвята.
Истината е, че те са в цялостно несъгласие с детайлите и цвета на годината. Освен това са в мощна конкуренция с тях.
Ето какво още споделят астролозите за всеки един от зодиакалните знаци:

ОВЕН
В Годината на жълтото куче представителите на огнената зодия Овен ще имат потребност от повече непоклатимост и успокоение. Именно заради тази причина астролозите предлагат горещо да си изберете талисмани под формата на дрънкулка от солидно дърво или пък от корените на разнообразни растения.

ТЕЛЕЦ
Незнайно заради каква причина, само че през актуалната година представителите на тази зодия ще бъдат лишени от преданост, просветеност, досетливост и импулсивност. Поради осезаемата липса на тези качества би било добре да си намерите талисмани като бастун да вземем за пример. Имайте поради, че можете да засилите силата на талисмана неведнъж, в случай че си го изработите сами.

БЛИЗНАЦИ
На вас ще ви се наложи да планирате доста деликатно всяка една крачка. Освен това е нужно да вършиме изчерпателен разбор на обстановките, с цел да не сгрешите. В последна сметка актуалната година се обрисува като много сполучлива за вас. Подходящи за вас талисмани биха били перца от птици, заключалка с ключ и други сходни.

РАК
2018 година ще ви изправи пред много спънки, които може да ви бъде мъчно да преодолеете поради безкомпромисността си. По този мотив астролозите предлагат горещо да носите амулет под формата на дребен чадър със ярък цвят, декоративни ветрилца, носни кърпички или пък глобусче.

ЛЪВ
Царствената зодия ще се нуждае от постоянно презареждане на силата. Именно заради тази причина в Годината на жълтото куче е добре да имат у себе си амулет под формата на глава на сокол, фигура на гръмотевица, вълшебен скиптър или пък някакъв тип лампичка.

ДЕВА
Астролозите предизвестяват, че проявявате несъразмерна настъпателност. За да се предпазите от неуспехите, които ви дебнат на всеки ъгъл, е добре да се снабдите с амулети със заоблени форми. Освен това те би трябвало да са направени от меки материи като хартия, плат или пък глина
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР