На вас ДУМА ли ви е основният вестник? С тези

...
На вас ДУМА ли ви е основният вестник? С тези
Коментари Харесай

Борисов спря въпроси за братовчеда Ради

На вас ДУМА ли ви е главният вестник? С тези думи министър председателят Бойко Борисов намерено подреди на водещия по БиТиВи Антон Хекимян да не се занимава с тематиката към къщата в Барселона и братовчеда Ради. Разследването за топлите връзки сред компания " Ипон ", дъщерята на Борисов и въпросната къща в Испания, е на първа страница на ДУМА през днешния ден. Докато Борисов и Мария Габриел обясняваха в ефир какъв брой е положително за България и Европа ръководството на ГЕРБ, министър председателят надникна в таблета на водещия. Свъси вежди и даде ясно да се разбере, че няма желание да дава отговор на въпроси по абсурда.
Хекимян не съумя да прикрие терзанието си и даже попита Борисов " малко или доста ще ви ядосаме, господин министър председател ". После изясни, че незабавно маха ДУМА от екрана на таблета си и си пуска уеб страницата на БиТиВи.
Борисов отново се намуси, а водещият продължи да се изяснява и опита да успокоип премиера, че нещата, които написа в ДУМА феновете не ги виждат.
Аз нали ги виждам, още повече се ядоса Борисов. Хекимян продължи да замазва обстановката, а тематиката с къщата в Барселона отпътува под килима. Разговорът продължи с въпрос за Корнелия Нинова. Борисов предостатъчно я поде и изясни какъв брой доста ненавист има в очите на " тези от Българска социалистическа партия ". Той желал хората просто да си правят работата, а социалистите единствено ненавист пръскали.
Разказа също, че откакто си изкара мандата ще се върне в партията като редови член и по тази причина към този момент си приготвя наследници.
Ядоса се доста и на въпрос дали си е върнал партията от Цветанов. " Тя в никакъв случай не е била негова. Въпросът е не по какъв начин ще продължи партията без Цветанов, а по какъв начин ще продължи без Борисов ", развълнува се министър председателят.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР