На въпроса защо удоволствието от секса намалява с възрастта отговарят

...
На въпроса защо удоволствието от секса намалява с възрастта отговарят
Коментари Харесай

С възрастта намалява удоволствието от секса при жените

На въпроса за какво удоволствието от секса понижава с възрастта дават отговор американски експерти от северноамериканската организация NAMS (North American Menopause Society). Те създали проучване, чиято цел била да промотира здравето и качеството на живот при дами по време и след менопауза. За задачите му експертите анализирали данни за 4500 дами от Англия. Участничките трябвало да дават отговор на въпроси, свързани със половия им живот в посочения интервал, написа dir.bg.

Целта на проучването е била да откри за какво половото предпочитание на дамите и равнищата на задоволеност от секса понижават по време и след менопаузата. Специалистите са проучили по какъв начин интимните взаимоотношения, здравословните и физиологичните фактори въздействат на половата фамилиарност и удовлетворението при дамите в този интервал.

Според откривателите аргументите за неналичието на предпочитание за секс с придвижване на възрастта са свързани с здравното положение, половата дисфункция, признаците на менопаузата и предписаните лекарства. Други фактори, допринасящи за намалено либидо, са проблемите в връзките, логистиката и усещанията за стареене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР