На въпрос: „Все още ли посещавате редовно родния си Полски

...
На въпрос: „Все още ли посещавате редовно родния си Полски
Коментари Харесай

Веско Маринов призна: Майка ми е болна, но това ми пречи да си бръмча с любовницата, щастлив съм!

На въпрос: „ Все още ли посещавате постоянно родния си Полски Тръмбеш? “, артистът дава отговор: „ Напоследък си вървя доста постоянно поради майка ми. Тя си е там и малко е болна в последно време. Дори и да е здрава обаче, вървя постоянно да я виждам. Чуваме се и по телефона, звъня и съвсем всеки ден “.

HotArena напомня, че неотдавна майката Веселин Маринов влезе в болница, вдигайки високо кръвно поради секс аферите на сина си. Възрастната жена по никакъв начин не утвърждава и е срещу връзката на сина си с Веселина Пеева от Добрич. Докато тя лежеше болна двамата обиколиха кръчми, спа курорти из цялата страна и купонясваха нон-стоп.

С тях беше и дребният наследник на Пеева. Момченцето беше подложено на напрежението да го водят по нощите на шумни и задимени места, които не са подобаващи за деца. Включително и на представлението на Митко Рачков в Летния спектакъл в Пловдив, където комикът щедро е ръсил мръсотии и разказвал цинични вицове. Блондинката от Добрич вижда сина си доста рядко, тъй като известното й гадже Веселин Маринов се нервира, когато към него има деца.

В изявлението за „ Уикенд “ той обаче влюбено приказва за Пеева, без да я загатва по име. Запитан дали е благополучен и има ли в живота му има жена, на която да изпее песента „ Моето момиче “, любимецът на бабите декларира: „ Чувствам се прелестно! Щастлив съм, както в никакъв случай в живота си до момента. Но не считам, че човек би трябвало да разяснява какво претърпява в персонален проект “. На идващия въпрос: „ Говори се, че Веселина Пеева от Добрич е дамата до вас… „, естрадния тубадур е още по-лаконичен в отговора си, само че не отхвърля, че точно Веселина е обичаната му: „ Не желая да давам отговор и на този въпрос. Прекалено е персонално “, отсича Веско.

По информация на HotArena макар, че се прави на огромния Казанова, Веселин Маринов е свидлив като непорочен гъз. Той не давал никакви пари на Пеева. Тя щяла да се върне отново към остарялата си специалност на сервитьорка. Вече си намерила работа за сезона в курорта Албена. Случайно или не,точно тази събота там любимецът на бабите ще изнесе концерт.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР