На въпрос кога ще ги догоним по доходи страните от

...
На въпрос кога ще ги догоним по доходи страните от
Коментари Харесай

Борисов За Вота На Недоверие: Да Ви Е Честита Алтернативата Бсп И Дпс, Ако Искате

На въпрос по кое време ще ги догоним по приходи страните от Западна Европа, Борисов отсече, че в случай че вършим всяка година избори, няма да ги догоним. " Хубавото на вота е, че се очерта алтернативата Българска социалистическа партия с Движение за права и свободи отново. Ако желаете - да ви е честито ", уточни Борисов

На въпрос дали с вота на съмнение от левицата се пробват да компрометират европредседателството, Борисов напомни, че те (БСП) от първия ден желаят да го саботират.

" За тях това бе витално значимо - да саботират европредседателството - по тази причина и не участваха, не дадоха хора за него. Проваляйки се като европредседатели - това щеше да бъде задоволителен мотив да ни се желаят тогава оставките.

Знаете по какъв начин започнахме с НДК - пък се оказа, че съдът ги оправда ".

Борисов продължи с думите, че това си е парламентарна процедура - " Искат избор, дават избор, парламентарните групи се пазят.

Те го вършат единствено, с цел да може да покажат още един път, че ги е гняв, че европредседателството е сполучливо. Аз не мога да си обясня, да ми се поясняват думите по подобен метод от госпожа Нинова, че аз съм признал, че границата не се пази добре. Още от ръководството на Българска социалистическа партия, когато пристигна бежанската вълна, завари ни по-късно и нас, и тях неподготвени - тогава те започнаха 30 км. ограда, ние построихме още 200 км. Направихме, командировахме полиция, войска. Ако си спомняте - англичаните ни даряваха джипове, че нямахме тогава. Впоследствие извоювах 150 млн. евра за нашата граница. Закупи се в този момент доста техника, коли, това което ни беше нужно. Под наш напън подписахме съглашението с Турция, направихме срещата Европейски Съюз - Турция във Варна, разследване на което като видите графиките - цифром и словом са няколко десетки тези, които са минали ", разяснява Бойко Борисов.

Той напомни, че ГЕРБ са атакували Българска социалистическа партия - по тази причина, че не пазят границата точно в мандата по времето на Орешарски. По думите му в този момент, вместо да се похвалим, ние се нападаме, с цел да ни слушат другите и да кажат на следващия ден - ми вземете си тогава, като сте ги пропуснали.

" От година и половина знаете, че границите се пазят извънредно добре ", безапелационен бе Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР