На въпрос как ще коментирате думите на Цвета Караянчева, че

...
На въпрос как ще коментирате думите на Цвета Караянчева, че
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Когато Караянчева получи одобрението на над 2 милиона българи, тогава да коментира президента

На въпрос по какъв начин ще коментирате думите на Цвета Караянчева, че Румен Радев е беквокал на Корнелия Нинова, ръководителят на Българска социалистическа партия съобщи: “всеки има право на мнение. Въпросът е какъв брой тежи то. Нека Цвета Караянчева, Бойко Борисов или който желаете от ГЕРБ, се яви на директен, мажоритарен избор пред народа.

Ако получат поддръжката на два милиона шейсет и три хиляди тридесет и двама българи, колкото получи президентът Радев, да ги разясняваме. Сега просто ще е загуба на време”.

Нинова продължи, че друго я е разтревожило през вчерашния ден от изявлението на Караянчева и от това на Борисов през днешния ден: “Какво младо потомство българи желаеме? Те приказват пред младежите на ГЕРБ против президента, против водача на опозицията, нахъсват ги с експанзия и отричане и нито дума за обучение на младите, за претовареност, за младите фамилии и децата. Обръщам се към тези младежи: вие сте избрали да членувате в партия ГЕРБ.

Това е ваше право. Вие сте свободни хора. Но мислете по какъв начин да се решат проблемите на вашето потомство.

Ето, ние сме в Русе. Стоя до Пенчо Милков - ваш набор, интелигентен, почтен, деятелен, претендентът ни за кмет. И не обсъждаме нито Караянчева, нито Борисов. Чертаем проекти по какъв начин Русе да стане стопански център на северозапада и неговите три деца, и на русенци децата да живеят тук добре ”, сподели още Нинова.

Попитана за разцеплението на ГЕРБ в Русе, Нинова съобщи: “техните проблеми са си тяхна работа. В други партии не се месим. Борисов да се оправя ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР