На въпрос дали ПП биха подкрепили Демократична България“ (ДБ), ако

...
На въпрос дали ПП биха подкрепили Демократична България“ (ДБ), ако
Коментари Харесай

Кирил Петков: ПП не може да е в общо коалиционно правителство с ГЕРБ

На въпрос дали Политическа партия биха подкрепили „ Демократична България “ (ДБ), в случай че те получат трети мандат за сформиране на държавно управление и бъде признат механизмът за следствие на основния прокурор в този му тип, Кирил Петков сподели, че не би застанал до ГЕРБ, само че би застанал до Демократична България, като добави, че с тях имат общи полезности, хрумвания и цели.

Петков взе участие в разискването на първо четене в правна комисия на законопроекта на Министерския съвет, който планува въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор.

 

Той означи, че законопроектът, който планува въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор, е може би най-важният, само че не единственият. " Той е доста по-голям от живота на този парламент, даже от опцията за държавно управление, тъй като това е проблем, който ние, като общество, сме имали в последните 30 години ", добави Петков. Според него текстовете в законопроекта не са противоконституционни, което се удостоверява от болшинство адвокати и експерти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР