На въпрос дали Москва е обезпокоена от севернокорейските ядрени и

...
На въпрос дали Москва е обезпокоена от севернокорейските ядрени и
Коментари Харесай

Изправи Ни Се Косата! Вижте Какво Е Казал Ким Чен-Ир На Путин Още През 2001! По-Лошо От Най-Страшните Очаквания!

На въпрос дали Москва е обезпокоена от севернокорейските нуклеарни и ракетни стратегии Путин отговори, че Русия граничи със Северна Корея, чийто нуклеарен полигон отстои на 200 километра от съветската територия, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Къде се намират Съединени американски щати, къде е Русия и къде е Северна Корея? ", попита реторично той и уточни, че Русия се притеснява не по-малко от останалите, дори повече.

Руският президент сподели, че още през 2001 година на път за Япония се отбил в Северна Корея, където Ким Чен-ир, бащата на настоящия севернокорейски водач, му бил споделил, че те имат атомна бомба. " Освен това те благодарение на елементарни артилерийски установки са можели елементарно да стигнат до Сеул ".

Пред форума Владимир Путин се изрече и за референдума в Иракски Кюрдистан. Според него протичащото се в " тази или онази страна " е нейна вътрешна работа.

Той уточни, че Русия от дълго време поддържа другарски връзки с кюрдския народ, само че призна, че кюрдският въпрос е сензитивен за Турция, Иран и Сирия и заявява, че Москва се старае да прави всичко допустимо, с цел да не раздухва въпроса.

Руският президент установи, че руско-американските връзки са станали пленник на вътрешнополитическата обстановка в Съединени американски щати. Той добави, че Москва " търпеливо чака " този развой във вътрешнополитическия живот на Съединени американски щати да завърши, заяви ТАСС.

Ройтерс добави, че съгласно Путин връзките му с американския президент Доналд Тръмп не са безпроблемни, само че има вяра, че споделените ползи в битката с тероризма ще сближат Москва и Вашингтон.

" Вярвам, че персона, каквато е Тръмп, с неговия темперамент, няма да се остави да бъде пленник на нечии ползи ", сподели съветският президент и се похвали, че Русия има доста другари в Съединени американски щати.

На въпрос дали ще взе участие в президентските избори следващата година Путин отговори: " Не, още не съм решил срещу кого ще се кандидатирам. Не съм решил дали въобще ще се кандидатирам ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР