На въпрос дали ДПС се финансира от обръчи от фирми,

...
На въпрос дали ДПС се финансира от обръчи от фирми,
Коментари Харесай

Хасан Азис не знае дали ДПС се финансира от обръчи от фирми

На въпрос дали Движение за права и свободи се финансира от обръчи от компании, кметът на град Кърджали Хасан Азис съобщи: „ Не мога да кажа, както и дали има искащи за поддържане на политиката ни “. Хасан Азис разкри също, че ще се бори за нов мандат.
Дали някой в нашата страна може да дефинира каква е цената на демокрацията? Ние приказваме за това, че би трябвало вотът на гласоподавателите да бъде обезпечен. Всички досегашни избори демонстрират, че грешките са доста, а субективният фактор е водещ, разяснява Азис.

Думите му са във връзка препоръчаната анулация на машинното гласоподаване.

Той напомни, че най-вече хора са дали своят вот машинно в село Сърница. Това показвало, че хората се доверявали повече на този тип избор, а Хасан Азис заключи, че са си свършили работата.

„ Винаги сме били сериозни в избрани аспекти на ръководството. Всичко може да се случи и нищо не е изключено “, сбито отговори градоначалникът, на въпрос дали биха търсили поддръжката на ГЕРБ на идните избори.

„ Моето персонално мнение е, че политическите партии, които пренасочиха финансирането отвън страната, нямат ежедневна политическа активност. Така или другояче нали сменихме модела на финансиране, който бе пожелан от ръководещите. Нека те да кажат кой ще ги финансира “, прикани Азис.

„ Прошката е част от нашата политика. Аз не помня до момента водач на българска политическа партия да е изискал такава. Прошката постоянно се чува, стига да бъде поискана “, сподели още актуалният кмет на Кърджали.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР