На утрешната сесия на Общински съвет Табаков за последно ще

...
На утрешната сесия на Общински съвет Табаков за последно ще
Коментари Харесай

Живко Табаков: Готов съм да напусна РБ и председателското място в Комисията по туризъм

На утрешната сесия на Общински съвет Табаков за последно ще бъде част от групата на Република България

" Готов съм да напусна групата на Реформаторски блок. Решението ми не е подбудено от това на Националния съвет на нашата партия, а е персонално. Причините да искам да напусна групата са доста, само че чашата преля, когато сътрудниците, наблягам без мое познание, взеха решение да причислят човек от Политическа партия " Солидарност ", съобщи на конференция пред медиите общинският консултант Живко Табаков.

" Когато една група падне под 5 индивида, тя се саморазпуска. Явно другите сътрудници от Република България са подозирали желанието ми да напусна и побързаха да одобряват нов член. Така се резервират постове, като зам.-председател в Общински съвет, началник на група, който да може да участва на масата за взимане на решенията. Това е моят прочит на обстановката. Не имам вяра обединяването сред тях да се гради върху общи политики ", добави той.

Този ход Табаков дефинира като тотална непоследователност, в която не би желал да взе участие под никаква форма. Той изрази подготвеност да оваканти и председателското място в Комисията по туризъм към ОбС-Бургас, невиждайки поддръжка в провеждането на действителни политики в областта на туризма. По негови думи този пост би трябвало да бъде ангажиран от представител на болшинството, който да носи отговорност за нещата, които не се случват.

Живко Табаков акцентира, че това дали ще напусне председателското място в поверената му комисия значително ще зависи и от утрешните решения на Общински съвет. На съвещанието ще бъдат гласувани две докладни, чийто вносител е той. Едната е обвързвана с Наредбата за преместваемите обекти, а другата с премахването на " Зелената зона " в града през почивните дни.

 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР