На ужасно време случиха Мегз и майка ѝ по време

...
На ужасно време случиха Мегз и майка ѝ по време
Коментари Харесай

УЖАС! МЕГЗ се евакуира в Петра

На извънредно време случиха Мегз и майка ѝ по време на екзотичната си отмора в Йордания. Днес сутринта дизайнерката показа сторита в инстаграма си, в които отива да се наслаждения на туристическите атракции в Петра.

Само няколко часа по-късно, обаче, стартира ужасна стихия. Наложило се е туристическата атракция в Петра да бъде затворена от държавното управление, поради изобилния дъжд. Каканашева, майка ѝ и всички туристи, които към този момент са били в атракцията са евакуирани и изведени. На клипчето се вижда по какъв начин МЕГЗ е щедро мокра и локални хора са ѝ дали от тамошните номадски палта, с цел да се стопли. На фотоси от предния ден Каканашева още веднъж е с номадско палто. Изглежда неприятният климат не въздейства добре на миньончето и тя умира от мраз от самото начало.

Въпреки неприятния шанс с времето двете дами са добре и показват положително въодушевление като не стопират да се забавляват по женски. Вчера те бяха на сафари в пустинята, на което изглеждаха доста щастливи. А Мегз качи в инстаграма си фотоси с прочувствено обръщение към майка си “ Обичам те от тук до края на света ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР