На ударен режим премина руската суперзвезда Филип Киркоров. Певецът с

...
На ударен режим премина руската суперзвезда Филип Киркоров. Певецът с
Коментари Харесай

Филип Киркоров свали 40 килограма за сватбата

 На ударен режим мина съветската суперзвезда Филип Киркоров. Певецът с български корени смъкна 40 кг. Киркоров разкри пред съветски медии и тайната на триумфа. Музикантът не поставя нищо в устата си в период от 16 часа дневно. Той изключва и нездравословни храни от менюто си. Филип стопира да се тъпче със сладко и газирано.

" Спорт, диета и предпочитание. Това е ", разкри Киркоров пред публицисти по време на светско събитие, на което беше посетител.

Звездата се въодушевява да обръща внимание на тялото си от някогашната си брачна половинка Алла Пугачова, оповестява " България Днес ".

" Когато навършиш 50 години, започваш да мислиш какво ще стане, когато навършиш 60 години. Примерите са доста. Като Шер или Алла Пугачова, които наподобяват ослепително. Тяхната визия ме стимулира ", признава Киркоров.

С диета единствено не става. И съветският артист знае това. Той си взима и персонален треньор. Двамата прекарват по няколко часа във фитнеса всеки ден.

" Трудно ми е. През цялото време променям подготвителното време - графикът ми е непредсказуем. Но по този начин или другояче го върша, тъй като би трябвало да подкрепям форма. Треньорът дава обещание, че скоро ще обичам спорта и не мога да пребивавам без него. Изтощава ме. Когато знам, че идващият ден имаме подготовка, настроението ми стартира да се утежнява. За да наподобявам добре на сватбата, би трябвало да упражнявам. Искам да не съм с наднормено тегло. Няма да ставам като Шварценегер ", споделя още Киркоров.

Както е известно, съветската звезда с български корени стяга женитба с актрисата Катя Гусева. 35-годишната русокоска се изявява още като тв водеща и диджей.

Филип и Екатерина ще създадат две сватби. Едната ще е във Варна, където таткото на Киркоров живее. Другата ще е в Москва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР