На учредителното събрание за новата партия “Продължаваме промяната, озвучено с

...
На учредителното събрание за новата партия “Продължаваме промяната, озвучено с
Коментари Харесай

Журналистка: Българският народ има да изрива тонове мръсотия – вашата, предатели проклети!

На учредителното заседание за новата партия “Продължаваме смяната ”, озвучено с американския шлагер You, Кирил Петков и Асен Василев екзалтирано изригнаха: “трябва да почистим мръсотията ”.

Ей, бреййй, я виж ти какви чистофайници!

Аз имам нещо да попитам, в случай че ще се връщаме към предишното:

1. Не е ли Кирил Петков съучредител на партия “Да, България ” дружно с нейния водач Христо Иванов, който беше министър на правораздаването от квотата на ГЕРБ в кабинета “Борисов 2 ”?

2. Не е ли Асен Василев получавал пари като съветник на “Булгартабак ”, до момента в който притежател на холдинга беше депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски?

3. Не е ли работил Андрей Гюров, ръководител на ПГ на Политическа партия, за Цветелина Бориславова, дългогодишна фамилна партньорка на Бойко Борисов? “От работа в австрийска банка, която през 2015 година банкрутира, до Прокурист в “Пирин голф клуб ”, където течеше река от капитали от “СИБАНК ” на Цветелина Бориславова. Проверете го! ”, прикани депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

4. Не си ли призна депутатът от Политическа партия Венко Сабрутев, че е уговарял (рекетирал?) Любомир Каримански да се откаже от конкуренцията за Българска народна банка и да замине на работа в Световната банка?

5. Не попита ли заместник-министърът на енергетиката Пламен Данаилов какво е наложило и защо са били изразходвани 5 милиарда лв. от фискалния запас?

6. Не остана ли без отговор въпросът на някогашния вицепремиер Николай Василев защо са изхарчени от държавното управление 9 милиарда лв. за 9 дни в края на 2021 година?

7. Не възкликна ли Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на Има Такъв Народ: какво е направил с 13 милиарда лв. министър Даниел Лорер?

8. Не потвърди ли копието на меморандума с Gemcorp/IP3, предоставено на депутатка от ГЕРБ, по нейно искане, че е подписано съглашение за над 1 милиард $ с офшорка?

9. Не потвърдих ли аз, че меморандумът е подписан без предварителна инспекция от министерствата и службите в нарушаване на закона и административните правила?

10. Не възнегодува ли министърката на външните работи Теодора Генчовска, че Кирил Петков води независима външна политика по свое персонално убеждение?

11. Не потвърди ли СРС, че карцерът на Бойко Борисов е противозаконен, а Кирил Петков е лъжесвидетел?

12. Не е ли бил във властта и не е ли приключило пагубно за България ръководството на съдружния сътрудник Българска социалистическа партия?

12. Не е ли била във властта партия ДСБ като съдружен сътрудник на ГЕРБ, преди да стане съдружен сътрудник в Четворната коалиция?

13. Не измами ли “Продължаваме смяната ” съдружния си сътрудник “Има подобен народ ”?

… Да, българският народ има да изрива тонове нечистотия – вашата, измамници клети – предатели проклети!

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР