На участие в сряда в Благоевград Галена шокира феновете си,

...
На участие в сряда в Благоевград Галена шокира феновете си,
Коментари Харесай

Неприятно! Галена крие доста злепоставяща тайна за външния си вид

На присъединяване в сряда в Благоевград Галена шокира почитателите си, като разкри ужасна загадка. Скоро певицата се похвали с нова прическа по последна мода, която обаче е поради сериозен проблем. А точно - че има плешиви петна по главата от дългогодишното носене на екстеншъни, написа " Хот Арена ".
Също като световноизвестния супермодел Наоми Кембъл Галена се опита с перуки да скрие провалите по главата си, само че в тези горещини смядовката мъчно удържа грима да не тече по лицето й и избра да заложи на естествената си прическа.

„ Понякога суетата взема жертви. Късата прическа на Галена е доста стилна и и отива. Надявам се да реши казуса с провалите от екстеншъните, само че дано това е предизвестие към всички девойки, които обмислят потреблението на изкуствени кичури “, даде своето мнение столичен фризьор.

Както писахме преди дни, с цел да усъвършенства визията си Галка щяла да се подложи и на две пластични интервенции, както и да се отърве от непотребните килограми, които качи около бременността.

Мама вихър безусловно наподобява издухана от вихър в фотосите, които ще откриете в галерията по-долу.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР