На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата трябва да се сложи

...
На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата трябва да се сложи
Коментари Харесай

Каракачанов пита след сблъсъците в Ботевград: Дошло ли е времето на тоягата?

На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата би трябвало да се постави край. Това написа във „ Фейсбук” вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка конфликтите сред роми и полиция в Ботевград тази нощ.

Той изрично застава зад униформените, като ги приканва да ползват „ извънредно и без боязън цялата суровост на закона”: „ Те всекидневно са на пост, с цел да имаме всички ние една по-добра и спокойна конюнктура за живот. Маргиналите и рисковите субекти, които не желаят да съблюдават законите на страната ни, ще бъдат поставяни на мястото им с цялата мощ и суровост на закона!”.
След сигнал за мощна музика: Напрежение сред роми и служители на реда в Ботевград Хвърляни са камъни по униформените, има нанесени вреди върху полицейски коли
Каракачанов напомни и мощната реакция против коментар на брачната половинка на Томислав Дончев точно по тематиката на проблематичната ромска интеграция.

„ Е, господа, дами и там трети такива, каквито се самоопределяте – какво мислите в този момент? Дошло ли е времето на тоягата или Вие ще си браните подопечния престъпен цигански контингент с цената на още почтени човешки животи, единствено и единствено да си прибирате лептата по заложената поръчка?”, пита националистът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР