На церемонията по връчването на наградите Оскар“ холивудският актьор Брад

...
На церемонията по връчването на наградите Оскар“ холивудският актьор Брад
Коментари Харесай

Брад Пит с изключително емоционална реч

На церемонията по връчването на премиите „ Оскар “ холивудският артист Брад Пит произнесе доста прочувствена тирада , в която преплете разнообразни чувства.

Той първо повърхностно загатна тематиката за несполучливия развой по импийчмънт на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
 Брад Пит Gulliver/Getty Images
Държейки статуетката, която Брад Пит получи за артист в най-хубава поддържаща роля за осъществяването си във кино лентата на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “, той се обърна към публиката:

Казаха ми, че имам единствено 45 секунди да приказвам, което е с 45 секунди повече от предоставените от Сената на Джон Болтън по време на импийчмънта на президента Тръмп . "
 Брад Пит Gulliver/Getty Images
Болтън, някогашен консултант на Тръмп по национална сигурност, можеше да бъде главен очевидец на процеса, само че не беше свикан в Сената.

„ Така че мисля, че може би Куентин би трябвало да направи филм за това по кое време възрастните в последна сметка постъпват вярно “, добави артистът.
 Брад Пит Gulliver/Getty Images
Филмът " Имало едно време в Холивуд " е основан на действителни събития, само че Тарантино предложи различна позиция на трагичната история.

След церемонията Брад Пит изясни пред кореспонденти, че е „ доста отчаян “ от събитията от миналата седмица, по време на които Сенатът оправда Доналд Тръмп.



" Мисля, че не можете просто да оставите настрани обстоятелството, че изкуството да печелите със съмнителни, въпреки и не неразрешени трикове, надвива над верните неща ", съобщи Пит, представен от Fox News.

И аз одобрявам това доста съществено ", добави той.

В своята тържествена и доста прочувствена тирада, Брад Пит загатна още и децата си от брака с актрисата Анджелина Джоли.



Двойката има т ри дъщери и трима синове , които, както сподели артистът „ дават смисъл на всичко “, което прави.

Брад Пит към този момент беше почетен с „ Оскар “ през 2014 година, само че единствено като един от продуцентите на кино лентата „ 12 Years a Slave “.
 Брад Пит Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР