На церемония в Националния военен университет "Васил Левски" президентът Румен

...
На церемония в Националния военен университет "Васил Левски" президентът Румен
Коментари Харесай

Президентът връчи знамето на първия във Велико Търново ученически гвардейски отряд

На гала в Националния боен университет "Васил Левски " президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на връчи знамето на Девети етърски училищен гвардейски отряд при Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон " във Велико Търново. Знамето беше осветено от Негово Високопреосвещенство Великотърновския митрополит Григорий, оповестиха от президентския прессекретариат.

Родолюбивото начинание е по самодейност на съдружие "Младежки гвардейски отряди " и е под патронажа на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Велико Търново е следващият град, в който се учредява училищен гвардейски отряд, като първият е образуван през 2006 година в Кърджали. "Всяко време ражда своите герои. Тази самодейност пристигна в точното времето, когато се ширеше нихилизъм и изопачен глобализъм, с цел да осъзнаем като народ и да предадем на младото ни потомство, че България може да я има, в случай че сме крепко свързани със своите корени ", съобщи в словото си президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Румен Радев ще участва на освещаване на знамето на първия във Велико Търново училищен гвардейски отряд

Държавният глава поздрави учениците от младежкия гвардейски отряд и означи, че оттук-насетне те ще са образец за своите връстници, което е огромна чест, само че и отговорност. "Знамето, което ви връчих, би трябвало да се пази гордо и неопетнено, тъй като то носи завет ", обърна се към младите гвардейци президентът. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на уточни, че родолюбивото начинание възпитава младежите в изконни национални полезности и съобщи поддръжката си към основателите му и всички институции, които оказват подпомагане.

Anonymоus заплашиха Дянков (видео)

В Националния боен университет "Васил Левски " президентът и висш главнокомандващ беше посрещнат с почетен часовой. След церемонията президентът се срещна с управлението на висшето учебно заведение и на професионалната гимназия "Д-р Васил Берон ".

По-късно денем Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на прегледа изложбата "6 май – церемониал на бъдещите офицери ", отдадена на курсантите от Националния боен университет, на фотографа Вяра Йовева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР