На церемония в Мюнхен, китайците от Huawei представиха новите си

...
На церемония в Мюнхен, китайците от Huawei представиха новите си
Коментари Харесай

Запознайте се с Huawei Mate 30 Pro

На гала в Мюнхен, китайците от Huawei показаха новите си флагмани - Mate 30 Pro и Mate 30. Топ версията Pro разполага с OLED Horizon Display с размер 6.53 инча и с резолюция 2400 х 1176 пиксела. Екранът е от вида " водопад " и е сходен на този на Vivo Nex 3. Краищата на екрана са огънати с 88 градуса, като в същото време получават резултата на течащи надолу.

Тези оригиналност също ви разрешава да регулирате звука и да контролирате камерата. За да измененията силата на звука, просто прекарайте пръст надолу или нагоре, с цел да извършите селфи - кликнете върху ръба. Опцията, в случай че е належащо, се деактивира от настройките. Флагманът работи с новия процесор Kirin 990, а оперативната памет е 8 гигабайта. Вградената такава може да е 128 или 256 гигабайта. Капацитетът на батерията е 4 500 мАч. В устройството са монтиране 21 антени, като 14 от тях поддържат 5G.

Основната камера се състои от четири датчика - SuperSensing има 40 мегапиксела, f / 1.6 и RYYB. Той дебютира в Huawei P30 Pro и се показа добре при слаба осветеност. Има и втори датчик с широкоъгълен обектив от 40 мегапиксела и f / 1.8, третият датчик е телеобектив с 8 мегапиксела и f / 2.4, а четвъртият съставлява 3D модул (ToF). Иновацията има вграден троен оптичен зум и 30x цифрово нарастване. Вижте го.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР