На церемониите по връчването на филмовите награди, които се провеждат

...
На церемониите по връчването на филмовите награди, които се провеждат
Коментари Харесай

Ослепителната Лейди Гага - или как да се появиш на два червени килима в една и съща нощ

На церемониите по връчването на филмовите награди, които се организират съвсем всеки ден в навечерието на Оскарите, Лейди Гага се появи в тоалети, почтени за кралица.

Отличията на " Британската кино и телевизионна академия " (БАФТА) бяха раздадени в Роял Албърт Хол, а часове по-късно станаха ясни и спечелилите от " Изборът на филмовите критици ", предавани по едно и също време от Лос Анджелис и Лондон. Някои звезди, измежду които и самата Лейди Гага, участваха и на двете церемонни в английската столица, появявайки се в разнообразни визии, написа iwoman.bg.

На премиите БАФТА 35-годишната звезда зашемети с тъмнозелена рокля Ralph Lauren. Дългият модел от кадифе и копринена тафта с надълбоко V-образно деколте бе допълнен от чантичка от пера на същия дизайнер, бижута Tiffany & Co. и боти на рисково високи платформи.

По-късно същата вечер Лейди Гага заложи на Gucci, обличайки шармантен модел на италианската марка за премиите " Изборът на критиците ". Роклята комбинира няколко детайла – дантелени ръкави, черно бюстие и долна част в жълто, украсена с камъни. Между двете визии, носени в една и съща вечер, няма по какъв начин да не зародят съпоставения, само че оставаме на вас да прецените кой от тях стои по-добре на Гага.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

И всичко щеше да е съвършено, в случай че звездата въпреки всичко не бе избрала рокля с толкоз дълъг шлейф, с който рискува да си нанесе съществени физически контузии. Някои пък съзряха в екстравагантното ѝ бюстие аналогия с ушите на кокершпаньол, означават от " Дейли мейл ".

Така по пътя от колата към постройката, където се организира церемонията, актрисата и певицата се спъна няколко пъти, едвам успявайки да резервира равновесие. Но като една същинска звезда, тя съумя да резервира хладнокръвие, продължавайки обилно да подарява присъстващите с ослепителната си усмивка.

Очакваме с неспокойствие идващите изяви на Лейди Гага.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР