На цени от по 15 милиона вървят къщите, които предлага

...
На цени от по 15 милиона вървят къщите, които предлага
Коментари Харесай

Къща за 15 милиона продава Милянкова! Майката на 8 деца прави „виртуален детокс“

На цени от по 15 милиона вървят къщите, които предлага компанията на Никола Чолаков, в която работи и брачната половинка му Ирена Милянкова, научи HotArena.

Достъпни единствено за най-богатите хора на планетата, парцелите в Гърция, естествено множеството са непосредствено на морската линия и наподобяват типично по холивудски. Фирмата предлага и земеделска земя до морето, само че цените там са още по-брутални – близо 40 милиона лв..

Най-тузарската оферта е затворен комплекс за над 15 милиона лв.
от три вили с общ басейн на остров Миконос. И въпреки Гърция  с нормалните си ниски проценти комисионна (2-3%)  да е парадайс за купувачите, при топ парцел за 10 милиона лв. няма по какъв начин да е по-малка от 200-300 бона.

От няколко дни майката на 8 деца (4 от връзката й с Чолата, 2 заварени на новия й обичан Чолаков и още 2 от него) е изтрила профилите си в обществените мрежи. В момента това е най-модерното в света – човек да зареже виртуалния свят, където всички са нервни и зли, и да се върне към „ аналоговия “ живот. Този тренд се назовава „ виртуален детокс “ и включва няколко седмици или месеца цялостно самоограничение от общуването в интернет и наличие в известни уеб сайтове. Целта е човек да се освободи от отрицателната сила и да води пълностоен живот, отбелязва „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР