На трима мъже е повдигнато обвинение по чл. 354 от

...
На трима мъже е повдигнато обвинение по чл. 354 от
Коментари Харесай

Спипаха петима в момента на продажба на наркотици във Факултета

На трима мъже е повдигнато обвиняване по член 354 от НК; работата продължава под наблюдението на Софийската градска прокуратура след спецоперация в столичния квартал "Факултета ".

Полицейската интервенция за закононарушения, свързани с опиати се е провела през вчерашния ден сега на покупко-продажба на наркотично вещество са арестувани общо 6-ма - петима мъже на възраст от 20 до 39 години и жена /36г./.

При персоналните обиски от мъжете са конфискувани мобилни телефони и пари. По-късно, след претършуване на лек автомобил, благосъстоятелност на един от арестуваните мъже, е конфискувана раница, съдържаща огромно количество зелена тревиста маса.

Последвали процесуално - следствени дейности на адресите на двама от мъжете /30 и 39 г./. От парцелите са конфискувани огромен брой муниции, военен револвер и старинни монети. В една от претърсените къщи е арестувана 36-годишната.

При в допълнение извършените оперативно издирвателни дейности е осъществено претършуване на гараж в кв. „ Овча купел “, стопанисван от 21-годишния. Там е открита зелена тревиста маса, синтетично вещество с незнайно наличие, 5 кашона цигари без бандерол и електронна везна. След експертиза е открито, че конфискуваното количество тревиста маса е синтетичен канабиноид – 2,670 кг. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Жената и двама от арестуваните са разпитани като очевидци и освободени. На останалите трима - на 21,30 и 39 година,е наложена мярка за неотклонение за период до 72 часа. Повдигнато им е обвиняване по член 354 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР