На трибунка на Възраждане в Народното събрание Костадин Костадинов съобщи,

...
На трибунка на Възраждане в Народното събрание Костадин Костадинов съобщи,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Нацистки практики в законопроекта на Асен Василев, а Кирил Петков и правителството са подготвили решение за пускането на РСМ

На трибунка на " Възраждане " в Народното събрание Костадин Костадинов заяви, че българското държавно управление и Кирил Петков са подготвили решение, с което да пуснат Република Северна Македония за договаряния с Европейски Съюз. и решение, с което да пусне РСМ и това ще бъде оповестено скоро.

" По тематиката РСМ има мораториум и остава да се разбере по какъв начин тъкмо ще бъде вдигнат ветото. Остава необяснимо за какво държавното управление е подготвило сходен изменнически ход " - съобщи Костадинов.

" Възраждане " ще изпратят писмо до Петков, с цел да удостовери или отхвърли тази информация.

Костадинов изясни също, че едвам в сряда ръководещите са предизвестили за Националния проект за приемането на еврото, а в този момент предизвестяват към този момент за старт на договарянията.

Според Костадинов проектите били еднолично на Петков, а не на държавното управление и " Възраждане " ще създадат всичко належащо да не позволен такова изменничество.

Относно законопроекта на Асен Василев за Закон за ограничения за предварителна защита и отбрана на националната сигурност от опасности за икономическата и финансовата система на страната, сподели че това е общ брой от нацистки практики.

Ако се направи 6 от 7 партии би трябвало да спрат да получават дотации и да бъдат неразрешени.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР