На третия ден от показанията си на свидетелската скамейка на

...
На третия ден от показанията си на свидетелската скамейка на
Коментари Харесай

Амбър Хърд разкри още тайни: Джони Деп хвърляше по мен бутилки като гранати

На третия ден от показанията си на свидетелската пейка на правосъдния развой за клюка в Лондон, заведен от Джони Деп против таблоида " Сън ", някогашната му брачна половинка Амбър Хърд съобщи, че той бил хвърлял по нея бутилки " като гранати ", съобщи Ройтерс.

В същото време 34-годишната актриса отхвърли да е прерязала върха на пръста му по време на бурна свада.



Хърд даде показания пред Върховния съд в Лондон в интерес на издателите на таблоида " Сън ", който описаха Деп в публикация от 2018 година като " бияч на съпруги ".

Актрисата упреква някогашната си половинка в минимум 14 случая на физическа експанзия. Тя даде показания за случай в Австралия през март 2015 година, когато е била подложена на 3-дневно трудно похищение.



Деп упрекна Амбър, че е хвърлила по него огромна бутилка водка, която била прерязала върха на пръста му. " Аз хвърлях неща по Джони единствено в случаите, когато желаех да се измъкна, когато започваше да ме пребива ! ", отвърна някогашната му брачна половинка.

Относно този случай Хърд си спомни, че тя измъкнала от ръцете на Деп бутилка водка, от която той пиел, и я разрушила в пода. Това провокирало гневна реакция от негова страна. Той почнал да хвърля в нейна посока други бутилки " като гранати ", една след друга. Деп я замерил с всички шишета, до които могъл да се добере от барчето.



Съдебният развой ще завърши идната седмица, само че присъдата ще бъде издадена по-късно, прецизира организацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР