На Третите Годишни награди на Министерството на туризма, Банско отново

...
На Третите Годишни награди на Министерството на туризма, Банско отново
Коментари Харесай

Банско е най-добрата община за планински туризъм за 2018

На Третите Годишни награди на Министерството на туризма, Банско още веднъж получи наградата в категорията „ Община за планински туризъм 2018”.
Наградата пристигна след гласоподаване на страницата на отрасловото министерство, като хиляди консуматори поддържаха планинския град в конкуренцията на общините Самоков, Петрич и Сапарева баня, оповестиха от общината.
Престижният приз бе получен от заместник-кмета Асен Кирицов, който поздрави всички участници в състезанието и несъмнено, браншовото министерство за положителната самодейност.
„ Благодаря на министър Ангелкова и нейният екип по тази причина, че сътвориха Годишните награди в туризма. Конкурсът отличава положителните практики, дестинации, събития и нововъведения, като по този метод подтиква отличниците и стимулира останалите да положат още старания.
Но на първо място благодаря на всички хора, които дадоха своят глас за Банско. Планинският курорт неведнъж потвърди своята класа, само че убеждавам всички, че това единствено ни задължава да продължим да работим още по-усилено за развиването на курорта” добави той.
Церемонията се организира в Централния Военен Клуб, и бе домакинствана от министър Николина Ангелкова, в наличието на ръководителят на 44-то Народно събрания Цвета Караянчева, министърът на труда и обществената политика Бисер Петков, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, посланици, народни представители и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР