„На тръни сме през следващите 2-3 седмици и дори месец“,

...
„На тръни сме през следващите 2-3 седмици и дори месец“,
Коментари Харесай

Д-р Илияна Събчева: На тръни сме, пасторът от Лом е разнесъл заразата из цяла Монтана

„ На тръни сме през идващите 2-3 седмици и даже месец “, съобщи доктор Илияна Събчева, шеф на отделението по инфекциозни заболявания на болничното заведение в Монтана. Коментарът бе във връзка признатия за лекуване с ковид мъж от Лом.
„ Просто ни излъга, той постъпи надали не като палач “, съобщи доктор Събчева.
„ Той влиза през всички пропускателни пунктове на Монтана. Тази декларация, която се попълня, би трябвало да се заверява някъде – дали от община, дали от медицински експерт и да има точна аргументация – за какво е напуснал Лом и за какво идва в Монтана. Той е минал да си напазарува, минал е в данъчното да си заплати здравните осигуровки, в медицинския център – там е имало пациенти в коридора. И по този начин хубаво е разнесъл болестта в Монтана, че ние сме на тръни през идващите 2-3 седмици и дори месец “, добави лекарката.
Припомняме, че 64-годишният свещеник е бил ориентиран от персоналния си доктор към експерт. Във вторник пациентът потеглил от Лом към Монтана. Пазарувал два хипермаркета, платил си здравните осигуровки и отишъл на обзор в частен медицински център в Монтана.
От частния център незабавно го насочили към профилирано поделение в болничното заведение в Монтана. От там пасторът е изпратен в Инфекциозното поделение, където е приет в болница.
Прокуратурата към този момент ревизира дейностите на лекари в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР